Vet ikke hva det er med Ella.

Nå er det en uke siden Ella ble operert. <— linken er til innlegget jeg postet dagen hun ble operert. Dette har gått veldig fint slik jeg ser det, da tenker jeg på den synlige allmenntilstanden og denslags. Jeg trodde vesle godjenta mi skulle «klikke» med denne skjermen på seg hele døgnet, men hun vet å overraske.

Ella har alltid vært «kranglete» iht tøy og klesplagg. Vi har prøvd både truse, bleier og body mm. når hun har hatt løpetid. Ser man vekk bare to sekunder, så vips så har hun fått av seg. Vinterjakke eller genser, så ligger hun bare og ruller eller gnir seg opp etter en vegg eller inn i en hekk, noe som er skumlere enn om hun fryser en liten stund. Sokker på isete kaldt føre er umulig. Slik har hun alltid vært, et stabeist ift slike ting. Så ja, jeg er overrasket over hvor greit det har gått med denne skjermen på henne. Det er som hun skjønner at den er viktig, at den har en funksjon. Det er jo kinnet som er operert, og der klør jo hunder seg ustanselig, og hun klør hele tiden, men da kommer skjermen mellom, og hun får ikke revet opp stingene.

De fem første dagene fikk hun sterke medisiner, betennelsesdempende og smertestillende. Hun ble sløv og rolig av dem, men så er hun jo veldig bedagelig fra før. Noe som er veldig greit siden hun skal være veldig i ro disse første ukene.

Når vi er ute og lufter kan hun ikke ha på seg seler eller bånd. Det har med hvor hun er operert, hvor hun er sydd, og at hun har skjerm på seg. Vi går bare ut på eiendommen her og surrer til hun og Ariel har fått gjort fra seg, så går vi inn igjen. Det har blitt lite tur denne uka, bare lufting.

Det er jo også en veldig fin ting med Ella, hun løper ikke avgårde, hun bare tripper og tasser rundt omkring her for å finne den perfekte plass å gjøre fra seg. Hun er veldig nøye på den slags, så det tar litt tid. Det må være en liten opphøyning/hump, der graver hun to tre ganger, så gjør hun fra seg på toppen av den. Noen ganger er ikke humpen hun finner først bra nok, så da tasser hun videre for å finne en annen.

Eneste med at Ella går løs, er at når hun tripper foran så må man henge med, for hun er praktisk talt døv og hører ikke lengre at jeg sier stopp, ber henne vente. Så hvis Ariel stopper for å gjøre noe så er det et lite dilemma. Derfor forlater vi ikke eiendommen før Ella kan ha på seg bånd igjen.

Mandag skal stingene tas, eller jeg skal ringe og gjøre avtale da. Som sagt, dette har gått veldig fint, hun har godtatt skjermen, har ikke fådd klødd på og skadet stingene, hun har ikke blødd, og det har ikke vært noe puss. Når stingene er tatt så skal hun ha skjermen på seg i to dager til. Det blir sikkert ubeskrivelig deilig for henne å få den av, få klødd og vasket seg, bevege seg uten å dulte borti ting, sove i rare og utenkelige stillinger og posisjoner.

Ella er glad, godt humør, spiser, tigger, erter, klovner, lager koselyder og er helt seg selv. Frisk og fin liksom. For oss, for meg, er det litt annerledes. Vet jo ikke hva hun er operert for. En stor klump ble fjernet, sendt til patolog i Tyskland. Venter på svar, det ble estimert to uker. Prøver å tenke på andre ting og bare kose oss så godt vi kan. Nå ligger hun på fanget mitt og lager godlyder.

Ha en fin fredag alle sammen, og riktig god helg 🐰

Følg gjerne bloggen i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#ella #mops #hund #operasjon #patolog #helg #bunnytrash #bunny

10 kommentarer
  1. Gode tanker videre! Jeg tenker på dere og vet det er veldig tungt for dere.
   Men hun virker jo pigg når du beskiver henne…Så vi får ha trua at det kulen “bare” var en fettkul..

   1. Håper på det beste, er forberedt på det verste. Fettkul var det nok ikke, jeg tenker at det hadde de nok funnet ut av på klinikken. Denne kulen var rar, myk, stor som et lite egg, og den bare plutselig var der. Takk for omtanke 🥰🐰

  2. Godt å høre at Godjenta deres har det bra og at hun har godtatt kragen 🥰
   Husker når jentene mine hadde opererte, så mente veterinæren at de skulle ha på både krage og body! Det fant de seg ikke i, så jeg ga opp. Gikk greit allikevel. Ha en fortsatt fin fredda 🤗

   1. Jentene mine virker som om dem skjønner når det gjelder. De måtte ha body etter de hadde livmorsoperasjon, det godtok de. Men under løpetid godtok de ikke body, ikke fa*n, så her har vi i noen år dekket møblene med store laken, fire måneder i året. Løpetiden ble aldri synkronisert, så det ble mye styr, haha.. takk samme, kos deg/dere 🥰🐰

  3. Ønsker dere god bedring, å håper dere får ei fantastisk helg.
   Er det ikke merkelig med hunder, hvordan dem plutselig kan miste all hørsel i ene øyeblikket, men om du hvisker (her i huset) pølse, da hører hunden deg fra kjellern til loftet…

   1. Jeg sier ‘mat’ så spretter yngstejenta opp, da skjønner eldstejenta det også med en gang, og i løpet av brøkdels sekund så står begge klare på kjøkkenet med store forventningsfulle øyner 🥰🐰

  4. off lille nudelige Ella ❤️❤️ Masse god bedring klemmer og tanker til dere alle sammen ❤️❤️ vi krysser alt for at det går helt bra ❤️

   Riktig God Helg til dere alle 4 fra oss her I Hakkebakkeskogen ❤️

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg