To nordlendinger på toget.

Dette er historien om to nordlendinger som hadde vært på besøk i Oslo. De hadde sulla rundt fra pub til pub i to dager, vel, egentlig hadde de bare vært på Scotsman Pub på Karl Johan, men det er hva Oslo er for nordlendinger, Scotsman.. Så ja, etter to dager i hovedstaden var de blakke begge to..

Da de skulle ta toget hjem visste de ikke hvordan de skulle skaffe penger til billettene. Mellom øl og whisky så hadde det faktum at det koster å reise hjem også, gått i glemmeboka.

Gunnar, den eldste av dem fikk plutselig en eitranes god idé og utbrøt: – Vi spiller blinde!

Like etter avgang fra Oslo S kom konduktøren for å sjekke billettene, og Gunnar hadde funnet to kinobilletter som han ga til konduktøren.

Konduktøren sa: – Disse kan dere ikke reise med!

Gunnar forklarte at de begge var blinde og at de hadde spurt en gutt om hjelp til å kjøpe togbilletter, og at dette var billettene gutten hadde gitt dem.

Konduktøren kikket litt mistenksomt på dem og sa: – La gå for denne gang da!

Konduktøren gikk deretter inn i neste kupé, og der satt det en nydelig og flott ungjente. Konduktøren spurte om hun kunne gjøre han en tjeneste; om hun kunne gå inn og vise brystene sine for de «blinde» passasjerene. Hun stilte seg undrende, og han forklarte at han mistenker at de egentlig ikke er blinde..

– Ikke noe problem, sa ungjenta og reiste seg villig. Hun gikk så inn til de to «blinde» og dro opp genseren så de kunne se brystene hennes.

Men, som to gode nordlendinger de var, de sperret hverken opp øynene eller smilte lurt. Ingen av dem rørte på en mine.

– Nei, de to er garantert blinde, sa jenta til konduktøren da hun kom tilbake til sin kupé.

Konduktøren var enda ikke overbevist: – Jeg HATER gratispassasjerer i mitt tog!! Kanskje du kan gå tilbake å vise litt mer så kan du få reise gratis sa han til jenta.

– «Selvfølgelig», svarte hun!

Med det gikk ungjenta tilbake til nordlendingene igjen, dro ned buksa og blottet alt, og da sa Gunnar: – Nu byinne vi å nærme oss Peder, førr nu byinne det å lukte fesk hær… 😈

Har også postet to innlegg tidligere i dag som er av den seriøse typen. Først «Blodrød politiker trenger speil!», så det mer personlige «Opereres på fredag». Les begge, og ha en riktig fin kveld videre, og titt gjerne innom bloggen her igjen i morgen 😊

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#nordlendinger #vits #bunny #bunnytrash

9 kommentarer

Siste innlegg