Islamisering på Facebook, ytringsfriheten sensureres!

Den 18. september 2020, altså for et halvannet år siden ble det opprettet en side på Facebook for å markedsføre en ny dokumentarfilm som bærer tittelen «Seyran Ateş: Sex, Revolution and Islam».

Dette er en film som handler om ytringsfriheten, kvinners rettigheter og et ønske om en seksuell revolusjon i islam. Merk dere: islam!!

Det er ikke publisert noen bilder av sex, blod, vold eller nakenhet på Facebook-siden. Filmen har heller ingen slike scener.

Så skjedde det plutselig noe, nå helt nylig, Facebook blokkerte denne siden som utelukkende ble brukt til omtale av dokumentarfilmen. Begrunnelsen var at filmen var i strid med deres retningslinjer.

Yupp, dere leste riktig. Denne siden på Facebook ble blokkert fordi den handler om ytringsfrihet, kvinners rettigheter og et ønske om frihet for kvinner i islam. Dette er visstnok et brudd på Facebooks retningslinjer.

Trailer til filmen kan dere se lengre ned på siden her.

Amnesty International har reagert kraftig på denne avgjørelsen, og har gått ut med dette i media. De etterlyser en bedre, en god nok begrunnelse på hvorfor man blir sensurert. Og ytrer at det er svært problematisk at Facebook-brukere ikke får respons når de klager hvis man klager på avgjørelser, eller at det brukes svært lang tid. De mener at islamister eller fascister kan stå bak at siden ble slettet, potensielt mennesker som ikke tåler at at noen skal kunne si, ytre seg om, eller dele sine meninger om Islam!

De forteller at dette opplever Facebook-brukere stadig vekk, man blir slettet og blokkert, uten å få vite hvorfor. Facebooks eierselskap, Meta, beskriver selv dette «fenomenet» som «masserapportering». Det betyr at en gruppe klager på innhold eller brukerkontoer for å få Facebook til å få det feilaktig fjernet.

Islam er en ideologi fra 600-tallet som dyrker Jihad og Sharia, kvinneundertrykkelse, barneekteskap, flerkoneri, drap på homofile og en lang rekke grusomheter som bryter med menneskerettighetene. Mennesker som forlater islam risikerer livet, de risikerer bli drept.

Ideologien går ut på at islams følgere er bedre mennesker enn øvrigheten. De som ikke følger islam er kafirs (vantro) som i bunn og grunn ikke har livets rett. Ideologien er svært politisk og stopper ikke med noe for å få mer makt og dominere stadig større deler av verdenssamfunnet.

Etter at media ble involverte har faktisk Facebook gjenopprettet siden for denne kontroversielle filmen som går imot deler av islams politikk. Facebook sier de feilaktig har deaktivert siden.

Men her kan vi stille spørsmål ved denne såkalte feilen, hvorfor er det slik at den som belyser sannheten om islam ofte blir kneblet, sensurert eller blokkert av Instagram og Facebook?

Undertegnede kan signere for at dette skjer stadig vekk og hele tiden og oppfordrer enhver til å innhente seg kunnskaper om hva islam er, hva islam gjør, verne om ytringsfriheten og være med i kampen mot islamisering!

Takk for at dere leser!

Link: Det kan bli lyssignaler og 5 bønnerop daglig i Norge!

Følg gjerne bloggen i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#islam #islamisme #koranen #muhammed #jihad #sharia #islamisering #bønnerop #allah #facebook #instagram #norge #bunnytrash

5 kommentarer
  1. Fbs eigarar er med i WEF, og WEF har ein agenda om at dei skal overta all makt på jorda. For å klare det, må fyrst den vestlege verda destabiliserast og knekkast. Til det brukar dei FN og EU, som igjen bruker islamsk migrasjon som eitt reidskap for å få til dette.
   Dei har i hovudsak tri reidskap dei bruker, det er menneskeskapte klimaendringar, islamsk migrasjon, og pandemiar.
   Dei har prøvd seg med hiv, ebola, fugleinfluensa, svineinfluensa og zika, som alle feila. Nå er det altså Covid-19, som dei har lykkast betre med.
   Difor sensurerer fb mest mogleg av det som skrivast mot dette, og legg på ein lenk til coronavaksine på alt som kan minne om coronarelatert stoff.
   Ingen ting dei gjer i henhold til dette er feilhandling, men heilt bevisst. Derimot er dei så slue, at når dei får for mykje motbør i media, så opphever dei blokaden, og skylder på systemfeil, eller masserapportering.

   1. Det med den lenken når en nevner korona er faktisk ganske utrolig, for den kommer også når en skriver om mexicansk øl. Jeg skrev en filmanmeldelse en gang om filmen «Love and Monsters» som handlet om kjærlighet og mutanter bra verdensrommet, jeg kalte innlegget «Kjærlighet og Mutanter» og ble blokka fra FB i 2 eller 3 uker.

   2. Dersom dette skulle være greia (NOE er det jo, men jeg har ikke nok holdepunkter til å mene noe om hva enda, så jeg holder alle muligheter åpne).. Da lurer jeg jo veldig på hvordan de har tenkt å løse problemet med disse muslimene når de til slutt har utspilt sin rolle i denne prosessen!? Jeg mener.. Med et herpet vesten på den ene siden, og en hærskare muslimer som er like oppstatt på å få verdensherredømme på den andre, så ser det jo unektelig ut som om de vil stå ovenfor et kinkig problem, for å si det sånn *hehe*

    1. Altså dette er jo ikke en relevant problemstilling for de enorme ressurser som denne eliten har, kan understreke at ingen av disse kjører Toyota, bor i Askim, på Fjell eller i Groruddalen.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg