Noen som husker «kannibal-kvinnen» fra Tawfiiq-moskéen?

Illustrasjonsbilde.

Jeg bare måtte bruke en slik overskrift etter at mitt forrige innlegg (<— link) faktisk handlet om en grusom sak der det ble tydd til kannibalisme, og nylig fikk personen som var direkte årsak så lite som en dom på 2 år og 7 måneder. Nettopp på grunn av dette forrige innlegget, kom jeg plutselig på denne bestemte hendelsen som fant sted i Tawfiiq Islamsk Senter.

Jeg snakker altså om en hendelse i moskéen i Åkebergveien på Grønland i Oslo, norges største enkeltstående moské hvor somaliske muslimer dyrker sin kultur. Dette var i februar 2020, og en av kvinnene der ble muligens litt sulten under en krangel og dermed bet hun av øverste del av lillefingeren til en av de andre kvinnene hun kranglet med. Hun bet tvers av beinet på fingeren, men fikk ikke svelget den, for den ble funnet etter en stund, 30-45 minutter etterpå.

Den antatt sultne muslimske kvinnen i begynnelsen av 50-årene, den gang bosatt i Asker, ble så i 2021 tiltalt for «grov kroppsskade» under påstand om at volden «hadde til følge uhelbredelig lyte eller skade eller arbeidsudyktighet av noen varighet».

Den fornærmede kvinnen i 30-årene som ble bitt, forsøkt «spist» av fingeren på, ble altså sykemeldt i 2-3 uker etter «kannibal-angrepet».

I tingretten ble «kannibal-kvinnen» dømt til 1 års fengsel for grov kroppsskade. Det ble da sagt at hun skulle anke. Om hun gjorde det vet jeg ikke. Da dette hendte så kom det artikler i flere medier, små medier først, så etterhvert de større aktørene som NRK. Men hvordan dette endte, det fikk ikke noe særlig oppmerksomhet.

Noen som vet mer om «kannibal-kvinnen» fra moskéen Tawfiiq Islamsk senter i Oslo? Hvordan endte dette?

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#moské #tawfiig #islamsksenter #grønland #norge #bunnytrash #bunny

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg