Krim fra virkeligheten: Glen Rogers!

I dag fortsetter der vi avsluttet i går, det kan dere lese HER. Nå fortsetter vi altså her:

Glen Edward Rogers ble født 15. juli 1962 i Hamilton Ohio. Han vokste opp i en søskenflokk på syv. og ble i voksen alder kjent som både «The Cross Country Killer» og «The Casanova Killer». Ut fra disse kallenavnene er det lett å skjønne at her snakker vi om en amerikansk seriemorder.

Rogers ble i sin tid dømt for to drap og er mistenkt i en rekke andre over hele USA. Han anses som en mulig alternativ mistenkt til drapene på O.J Simpsons ekskone Nicole Brown Simpson og hennes venn Ron Goldman.

Allerede i oppveksten var denne mannen «trøblete». Han fullførte ikke engang ungdomsskolen, han ble utvist. Da han var 16 år ble hans da 14 år gamle kjæreste Deborah Ann Nix gravid med en annen mann. Han giftet seg likevel med henne, og de fikk et barn sammen i 1981. To år etter søkte Nix om skilsmisse, med påstand om fysisk mishandling.

Myndighetene mistenkte Rogers for å ha knivstukket eller kvalt en eldre mann fra Ohio i 1993 og fire kvinner i California, Mississippi, Florida og Louisiana. På et tidspunkt hevdet han å ha drept rundt 70 mennesker, men trakk så tilbake uttalelsen, sa det var en spøk, og at han aldri hadde drept noen som helst.

Vel..

Den 10. januar 1994 fant politiet levningene av 71 år gamle Mark Peters i en hytte som tilhørte familien til Glen Rogers i Kentucky. Denne eldre mannen hadde tatt Glen Rogers inn og latt ham bo i hjemmet sitt noen måneder tidligere. Så ble Mark Peters meldt savnet sammen med bilen sin, verdisaker og våpen. Glen Rogers hadde også forsvunnet, og etter tips fra Clay Rogers, Glen Rogers’ bror, ransaket politiet familiehytta, noe som førte til oppdagelsen av Peters skjelett, som ble funnet bundet til en stol og dekket av en haug med møbler.

Den 28. september 1995 krysset trebarnsmoren Sandra Gallagher sti med Rogers en bar i California. Dagen etter ble Gallaghers kvalt. Hun ble funnet død, knivstukket og sterkt forbrent i sin bil rett ved Rogers’ leilighet.

Myndighetene hevder at etter å ha myrdet Sandra Gallagher, flyttet Rogers til Mississippi, Louisiana og Florida, og drepte en kvinne i hver stat.

Linda Price møtte Rogers ved et øltelt i Mississippi. Hun var helt betatt av hvor vakker hun syntes han var. De to flyttet sammen en kort periode. Siste gang Price ble sett i livet var kvelden før Halloween 1995 sammen med Rogers. Price svarte ikke på døren neste dag, og Rogers var borte. Hun ble funnet knivstukket død i badekaret.

Den 5. november 1995 ble Tina Marie Cribbs sett forlate en bar i Florida med Rogers. Vitner fortalte at Rogers hadde kjøpt drinker til Cribbs og vennene hennes, og at Rogers senere ba Cribbs om en tur. To dager etter ble Cribbs funnet knivstukket og død i et badekar. En kontorist på motellet fortalte myndighetene at Rogers hadde ankommet motellet noen dager før drapet. Den 5. november betalte Rogers for en ekstra natt og ba om at rommet hans ikke ble ryddet. Dagen etter ble Cribbs’ lommebok funnet på en rasteplass i Nord-Florida med Rogers fingeravtrykk.

Andy Jiles Sutton var en kjent bekjent av Rogers. Den avkuttede kroppen hennes ble funnet 9. november 1995, på en punktert vannseng i leiligheten hennes i Louisiana. Rogers ble arrestert i Kentucky etter en biljakt på 20 kilometer 13. november 1995, da i Tina Marie Cribbs’ bil. Et lokalt TV-nyhetsteam filmet Rogers’ jakt og arrestasjon på stedet.

Den 11. juli 1997 ble Rogers dømt og dømt til døden for drapet på Tina Marie Cribbs og den 22. juni 1999 ble Rogers dømt til døden for drap på Sandra Gallagher.

Rogers skulle etter planen bli henrettet på Valentinsdag 1999 i Florida. Dette anket han umiddelbart til Floridas høyesterett og anken hans ble forsinket til mars 2001 og ble til slutt avslått. I april 2005 inngav Rogers en ny anke; det ble avslått i 2011. Det var hans siste anke.

I 2012 ble de etterlatte etter O.J Simpsons ekskone Nicole Brown Simpson og hennes ven Ron Goldman og sikkert mange andre fullstendig tatt på senga da en dokumentar ble offentliggjort hvor Glen Rogers forbrytelser var tema og det fremkom at Glen Rogers hadde tilstått til sin bror å ha drept Nicole Brown Simpson og Ron Goldman i 1994. Glen Rogers hadde fortalt at O.J. Simpson leide ham til å bryte seg inn i Nicole Brown Simpsons hus og stjele noen dyre smykker (øredobber), og at Simpson hadde sagt «You may have to kill that bitch».

Ingen av disse påstandene har ført til formelle anklager. Ved søk på nett kan man ikke finne at det noen gang ble gjort noen etterforskning. De omtalte øredobber, ble de funnet? Hadde Nicole Brown noen øredobber som var SÅ verdifulle?

Glen Rogers som ble dømt til døden og skulle henrettes i 1999 lever enda i dag, 60 år gammel, dømt for 2 drap, mistenkt for mange. Felles for de fleste drapsofrene er at de møtte Rogers på puber og drikkesteder, og at de endte opp knivstukket. Om Rogers sto bak knivstikkingene og dobbeltdrapet på Nicole Brown og Ron Goldman får vi nok aldri vite, virker som om at myndighetene ikke ønsker løse den saken. O.J Simpson ble jo tross alt dømt til å betale 200 millioner kroner til de etterlatte. At Glen Rogers er en seriemorder og mønsteret er jo avklart..

Noen tanker…?

Link: 84 historier krim fra virkeligheten.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#glenrogers #glenedvardrogers #oj #nicolebrownsimpson #nicolebrown #simpson #rongoldman #goldman #rogers #seriemorder #mysterie #historie #krim #bunny #bunnytrash

4 kommentarer
   1. Du kan så spørre. Disse mannfolka er ganske så brutale. Når man leser om dem så har det alltid vært noe fra barndoms år, vold, ustabilitet, fattigdom. Vet ikke jeg.. og de kvinnelige drapspersonene og seriemorderne jeg har lest og skrevet om hittil er ofte steinrike og bortskjemte. Besynderlig.. noe å tenke på.

    1. Jepp, ganske vanlig at de har noe med seg i ryggsekken fra tidlige år, fra oppveksten. Som har forvrengt virkelighetsoppfatningen deres, eller i alle fall hva som er “innenfor”.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg