Her er 10 ting menn ikke liker med kvinner!

Fra forum for menn som liker kvinner, her kommer 10 ting kvinner gjør som menn IKKE liker!!

01). Er arrogant og skryter av seg selv.

Selvtillit er den største og beste kvaliteten en kvinne kan ha, kvinner med selvtillit bærer seg selv på en egen måte. Kvinner med selvtillit kan være i alle størrelser og fasonger. Selvtilliten stråler og menn fanger det opp. Det samme gjelder arroganse og innstillingen av at en er bedre enn andre. Det er ganske vanlig å mislike mennesker som er arrogante. Er en arrogant for å fremstå som «kul» eller whatever fordi en ønsker å imponere en mann, vil en mest sannsynlig mislykkes, selvskryt vil egentlig bare dytte en mann vekk. I beste fall kan en få seg et knull, menn er enkle slik, men en trenger ikke anstrenge seg for det. Ved å vise en mann hvor sta en er, vil få ham til å føle at du er den typen person som alltid ønsker å ha det siste ordet og vil aldri innrømme at du tar feil. Dette er en ting ingen mann ønsker å håndtere.

02). Negativitet.

Det å være en negativ person, å ha en negativ holdning avviser ikke bare menn, men også de andre menneskene rundt en. Vi har alle våre egne problemer som vi må forholde oss til hver dag, og det siste enhver trenger i livet er å bli belastet med negativitet fra andre.

03). Du forstår han ikke i det hele tatt.

De fleste menn vil bare ha en partner ved siden av seg som forstår dem. Fordi hvis en mann får forståelse fra en kvinne, så vil han være mer i nærheten av henne. På den annen side, hvis han føler at hun trenger ham eller bare prøver å få noe ut av ham for å oppfylle sine egne ønsker, vil han trekke seg umiddelbart. Såfremt han ikke er en desperat tosk, det finnes en del av dem også.

04). Du kritiserer eller ydmyker han.

Ingen liker å bli kritisert, men menn er spesielt følsomme på dette området, og deres ego er ikke noe å tulle med. Det største behovet for en mann er å føle seg som en vinner i denne verden. Fordi hvis du får ham til å føle seg som en taper, vil han ikke være rundt deg. Kvinner som går inn for å kødde med menns ego er frastøtende. De ender som oftest opp bitter og alene, eller sammen med en desperat tosk. Som nevnt er det nok av dem også.

05). Du er for opptatt av deres forholds status.

Menn liker å nyte øyeblikket, og de ønsker ikke å føle at de er i en trykkoker av et forhold, der de må gå på tærne, eller oppnå visse mål til avtalt tid, ellers vil hans kjære kvinne bli opprørt. En kvinnes fokus i et forhold bør være å forbinde, i stedet for å gi sitt forhold et navn. «Statushorer» som er mer opptatt av hvordan ting ser ut utenfra er ikke veien å gå for å ha det godt i et forhold, tvert imot.

06). Å være manipulerende.

Denne burde stått som nummer én, for manipulasjon er det utrolig mange kvinner som bedriver. En mann kan føle når han blir manipulert, og han vil fornærme deg for det. Derfor burde du ikke gjøre noe med vilje som provoserer ham, bare for at du skal få en bestemt reaksjon eller respons fra ham, fordi det er så utrolig umodent. Sunne forhold er basert på åpen og ærlig kommunikasjon.

07). Du er ulykkelig.

En kvinne som er lykkelig, er en kvinne som menn anser som utrolig sexy. Menn fanger dette opp på samme måte som hannbikkjer sanser løpetid hos det motsatte kjønn. Hvis du hater livet ditt, dine venner og deg selv vil han finne deg uattraktiv. Fordi menn elsker å leve sine liv enkelt og uten drama. Enkelt og greit, menn ER enkle sånn!

08). Han føler seg ubehagelig i nærheten av deg.

Hvis en mann føler at det å gå ut med deg er noe som plager han i stedet for å gjøre han glad, så vil han ikke gjøre det lenger. Mange kvinner gjør feil ved å stadig fortelle sine partnere om deres problemer. Det er greit å åpne opp, det er faktisk både ønskelig og velkomment, men hvis du som kvinne hele tiden stønner og klager over alt i livet ditt, blir det en byrde på deres forhold. Legitim årsak til utroskap!

09). Du er grusom mot andre.

Når en er på kino og ser filmer kan ofte de slemme jentene erobre de heteste gutta. Men i det virkelige livet er det annerledes, for det er absolutt ingenting sexy med en slem jente. Fordi onde mennesker vanligvis er ulykkelige mennesker. Synkronisering gjenspeiler også usikkerhet og følelsesmessige problemer, og ingen ønsker å ha det i sitt liv. Slike ender opp som nettroll og insekter i sosiale media.

10). Du er kranglete.

Det er greit å ha din egen mening, såfremt du ikke ikke har underkastet deg ideologien islam eller sådan, da er det eneste som er greit å holde kjeft eller ha den mening du er blitt fortalt du skal ha. Men i de frie samfunn er det greit å ha egne meninger, men det er så lenge du kan se ting fra den andre siden også. Men det er forskjell på å ha sin mening i en sak og ytre den i saklige samtaler. Det å si imot, være uenig bare for å være det, og drive med dette hele tiden, vil ikke lønne seg. Mange kvinner ser på menn som motstandere og bringer dette inn i forhold, de ser dermed ikke sin partner som en venn, men som en motstander. Behovet for å kjempe med han kan ha mange grunner, det er mange mannehatere der ute som bare elsker å tråkke på menn, men i et forhold er det nok lurt å vite hva som er viktig og hvilke saker en virkelig vil kjempe for.

Kom gjerne med innspill folkens!!

Relatert: «10 ting kvinner ikke liker med menn».

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#kvinner #menn #forhold #egenskaper #bunnytrash #bunny

14 kommentarer
    1. Filosofbleggeren Apecalypso har utdypet på en forbilledlig måte hva jeg mener, med sine to siste innlegg 😉

     1. Vennen din som tok hundre syretripper på én gang. Folk som er så skada og dum i huet passer du godt til å ha felles meninger med. Takk for innspill og velkommen igjen 😜

      1. Da er vi i godt selskap med 90% av den norske befolkning, eller rævadiltende idioter, og saueflokker som du ofte kaller oss. Når det gjelder meninger om som mye og så mangt, blant annet innvandring og coronavaksine. 😉

  1. Ellers så er jeg enig, det må være frustrerende for deg at det er tilnærmet dørgende stille i kommentarfeltet, når du roper som høyest om innvandring, korona, muslimer, politikerforakt, ikke minst mot det blodrøde voldsvenstre..

   Kan det være noe i at de tenker på ordtaket?; “Vis meg hvem du omgås, så skal jeg fortelle deg hvem du er. 😉

  2. Hmm – mye rett i det der, ja! Tror det er mange damer som spiser sure sitroner og er negative…..! Sånn har ikke jeg lyst til å være, selvom jeg sikkert er det innimellom – men det er vaffal ikke en vane! 🙂

     1. Helt klart! Etter været i dag så kan jeg kanskje prøve meg på en liten tur selv i morgen hvis det blir opphold, tror snøen som kom er borte nå igjen 😜

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg