Det mest leste innlegget i 2021.

«En klarer tross alt finne lykke i livet, kjærlighet i form av et knippe gode venner, en kjæreste og en herlig liten familie. En klarer å stole på enkelte rundt seg tross alt. Det som ikke ødelegger en gjør en sterkere. Enhver hendelse virker til å være en forberedelse til den neste. Men det går til en grense hvor styrken opphører og en faktisk blir ødelagt, så knust i kropp, hjerte og sjel».

Dette er et avsnitt av et innlegg jeg postet for ikke så veldig lenge siden, det var 16.12.21 og endte ifølge statistikken opp med å bli det mest leste innlegget mitt på blogg i 2021. Det er en del innlegg som ligger tett oppunder hva lesere og sidevisninger angår, og bloggen har ligget lenge stabilt på topp 10 på bloggtoppen. Da jeg postet dette var jeg nummer 4 på Topplisten. Dessverre prøver Facebook å kneble denne bloggen, noe de har gjort så mange ganger før, men denne gang har de tatt det steget videre.

I 2021 ble det altså slik at en kan ikke tale myndighetenes makt imot, en kan ikke bedrive kritikk av religion, islam og farlige ideologier. En kan ikke dele sine tanker, meninger og følelser. Er ikke de meningene en har innenfor det politisk korrekte, så skal en fratas sin ytringsfrihet.

Det er som FrP-politiker Christian Tybring-Gjedde skrev i går på sosiale media etter statsministerens tale:

«det er interessant at Gahr-Støre fremhever nordmenn som et annerledes og eget folk. Det er med andre ord noe kulturelt som binder nordmenn sammen. Hadde man i andre sammenhenger fremhevet det særegne med nordmenn, Norge og nasjonalt kulturelt betingede tilbøyeligheter ville beskyldningene om nasjonal sjåvinisme og fremmedfiendtlighet kommet fort. Ikke minst fra representanter i statsministerens eget parti.

Det viser at det avgjørende er ikke hva som ytres. Det avgjørende er hvem som ytrer det». – sitat slutt.

I et annet avsnitt i blogginnlegget mitt som ble lest av flere tusen mennesker har jeg skrevet følgende:

«I en del land har vi barn som selges inn i tvangsekteskap, barnebruder, barn som blir voldtatte og psykisk ødelagt som mennesker. Slik er kulturen der, de mener det de gjør er riktig. Er det riktig? Nå mener majoriteten her at tvang er riktig, overgrep, å ødelegge andre mennesker, fordi myndighetene og media har sagt det. Jeg kommer aldri til å bifalle hverken pedofili, voldtekter, vold, tvang, psykisk terror eller overgrep av noen form mot noen. Det redder ikke liv, det ødelegger».

Les mitt mest leste blogginnlegg 2021 i sin helhet, et innlegg om samfunnet vårt, om ensomhet, overgrep, hat og kjærlighet. Skrevet rett fra levra!

Link: Jeg vil ikke være her mer.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#folkedrap #mestlest2021 #overgrep #ytringsfrihet #bunnytrash

10 kommentarer

Siste innlegg