De er ganske snedige må jeg innrømme.

Snedige, desperate og kvalme. Altså dette gjør meg kvalm, men det handler jo om islam, så da er det jo ikke noe nytt liksom. Det har seg slik at en muslimsk kvinne på besøk i en by i Sverige havnet i en kinkig situasjon da koronaen brøt ut og det kom tiltak og restriksjoner, med det kom hun seg ikke hjem igjen slik som planlagt. Tom for penger og uten noe sted å bo oppsøkte hun den lokale moskeen i den aktuelle byen i Sverige for hjelp.

Imamen som møtte henne hadde ingen forslag om sosialkontor eller vandrerhjem, men han hadde en «løsning». Han ville selge henne midlertidig til en muslimsk mann. Penger og tak over hodet i bytte mot sex var den eneste «hjelpen» den svenske moskélederen kunne tilby.

Historien «lekket ut» altså et svensk journalistteam fikk nyss i dette og startet en omfattende gransking av moskéer i Sverige, og det viser seg at dette faktisk er omfattende. Dette er praksis i veldig mange moskéer.

Altså, «Halal» er det som er lov i islam, «Haram» er det som ikke er lov. Utenomekteskapelig sex er ikke lov. Så da selger imamer kvinner til muslimske menn, og de tar seg i tillegg betalt for midlertidige ekteskap, altså «Mutah». Det vil si at imamen vier muslimske menn med kvinner de selger. Noen ord blir sagt av en imam så er et midlertidig ekteskap inngått, da er det «halal». Da er det greit liksom, hahaha.. kvalmt!

Journalistteamet fra Sverige avslørte i sin granskning av moskéer at også i moskéer i Norge er dette praksis. Dette har teamet laget en dokumentar om, og der kommer det fram at de har bekreftet informasjon om slik praksis i en moské i Oslo.

«Slik utnyttelse av sårbare kvinner befinner seg i grenselandet mellom prostitusjon og menneskehandel», sier svensk politi i dokumentaren.

Vel vel, så kjekt å vite da. Her popper det opp moskeer som paddehatter her i Norge. Det nærmer seg 300 av dem. En ny gigantmoské er på gang i Oslo og en er planlagt i Jessheim. Lovlige horehus bygd på statens bekostning, med millioner i statsstøtte hvert år betalt av norske skattebetalere.

Yupp, dette støtter det norske folk. Dette må vi ha mer av, mer islam. Hurra, hurra. Nå er vi alle halliker!! Og mer skal det bli under blodrød regjering!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#islam #prostitusjon #menneskehandel #hallikvisksomhet #moské #sverige #islamisme #imam #islamisering #norge #bunny #bunnytrash

11 kommentarer
   1. Norges befolkning har bedt om dette, ser jo hvem som ble valgt til statsminister. Jeg har advart imot hele mitt voksne liv, men nå er det vanlige folks tur.

     1. Alternativet? Høyre? Det er flere alternativer, folk må bare våkne og innse det. Ser ikke lyst ut, men det er lov å håpe og kjempe for at det skal begynne gå i riktig retning. Det MÅ på et tidspunkt bli et vendepunkt.

  1. og dette går skattepenger og oljepenger til ,men sjukeheimsplass til våre gamle som har slitt et langt liv har vi ikke råd til ,på tide å bytte ut hele hæren i regjering for dei er ikke rett navlet

   1. Word!! Men samtidig skulle hele stortinget vært skiftet ut, nye partier stiftet, og begrensninger på hvor lenge noen kan sitte der, altså på tinget. Vi trenger et demokrati der folket blir ivaretatt, eldre, syke, barn og i det hele tatt. Og Norge først!!

    1. ENIG‼️‼️‼️
     Legg ned Storting/regjering, ansett en håndfull med fagbrev innen kontor/ administrasjon, som kan organisere folkeavstemminger med Ja/Nei-svar på hva de skal gjøre.
     Blir nok langt billigere enn millionlønninger til 169 stortingsrepresentanter med minst like mange rådgivere, samt kost og losji til samtlige‼️‼️‼️

     1. Nemlig, de fleste som er der har ikke befolkningen og Norges interesser først, men personlige agendaer og økonomisk gevinst, med det bedriver de svindel og korrupsjon.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg