Alternativ livsstil: mopsefamilien!

Det er noe jeg aldri kommer til å angre på det at vi etablerte en liten mopsfamilie, snuppen min og jeg.

I oppveksten hadde vi alle slags dyr i hjemmet, fra etter mine foreldre skilte seg og etter min mamma og jeg bodde i dekning. Etter ting begynte å roe seg og vi fikk et eget hjem igjen kom det også en hel del dyr inn i livene våre. Hamstere, undulater, akvariefisker, frosker, mus, rotter, marsvin, katt og hund.

Etter jeg flytta for meg selv så hadde jeg katter helt til jeg flytta fra nordnorge og sørover. Min eksmann fikk da omsorgen for kattepusene da.

En sommer brukte jeg være mye sammen med ei venninne på Bislett i Oslo og hun hadde hele den sommeren mopsen Peggy boende hos seg. Dette var da mopsen til tv-personlighet Knut Borge. Peggy var noe av det kuleste jeg hadde møtt. Der snakker vi personlighet. Alle som drev utesteder, butikker og hva det måtte være visste hvem Peggy var og kom alltid for å hilse på når vi gikk tur. Hun hadde til og ned hedersplass på flere puber og uteserveringer. Jeg ble så betatt selv av den hunden, og etter å ha blitt kjent med Peggy ble det en voksende drøm at en dag skulle jeg ha en mops.

Snuppen min og jeg hadde vært sammen noen år da vi fikk Ella. Han var skeptisk til å få hund, men jeg insisterte. Vi hadde et trygt og godt hjem å tilby, og vi hadde et stødig stabilt forhold. Så gjennom ei venninne kom vi i kontakt med beste kennelen, og ikke så veldig lenge etter kom Ella 8 uker reisende ned fra Ålesund og hjem til oss. Snuppen min som hadde vært skeptisk nølte ikke et sekund to år etter da det ble bragt på bane om å få ei lita mopsejente til. Så etterhvert ble Ariel født hjemme på soverommet vårt. Og tro meg, den berikelsen de har vært i livet vårt disse to jentene, det er bare fantastisk.

Så hengivne, lojale, snille, kosete, glade og fantastiske som dem har ingen sett maken til. De sjarmerer enhver, aldri gjort noe som skulle vært ugjort. De har ikke ødelagt en sokk engang. Utrolig heldige har vi også vært med det faktum at de aldri har vært syke heller. De viser kun kjærlighet, ekte kjærlighet all the way. Unntatt som i dag, de er furtne på meg for at jeg har dusjet dem, og etter en lang tur var de blitt blide igjen, så børstet jeg dem. Nå ligger de der i motsatt ende av sofaen og skuler. Hehe..

True love lives forever ❤️ Natta!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#ella #ariel #mops #hund #pug #hundeliv #truelove #ektekjærlighet #minlillefamilie #bunny #bunnytrash

20 kommentarer

Siste innlegg