Blogginnlegg om andre bloggere.

Nå er det på igjen, og jeg må le. I dag har jeg googlet meg selv, og opp popper blogginnlegg om meg, om hva jeg skriver, og ja i det hele tatt. Slapp av, dette er ikke noe negativt i den forstand. Det gleder meg at folk leser innleggene mine, at tema jeg bringer på bane engasjerer og denslags. At jeg inspirerer til refleksjoner og så videre. Ekstra morsomt er det at jeg blir nevnt i blogger som igjen og igjen har uttalt at vedkommende faktisk ikke leser min blogg. Vedkommende har også igjen og igjen påstått at hun ikke skal nevne meg i bloggen sin. Jeg tenker, når man ustanselig leverer usannheter, så blir vel intet annet ord troverdig heller?

Anyways, det er hyggelig å bli omtalt, at innleggene skaper engasjement og så videre. Men som jeg har uttalt flere ganger før, så er det er kommentarfelt i bloggen min her. Jeg skjønner ikke poenget med å skrive disse innleggene myntet på meg, og da sitte med forventning om at jeg skal lese og svare på innleggene. Flere ganger har jeg fått beskjed om «å ta ballen, ikke personen». Hva om disse kunne tatt ballen og ikke personen selv?!! Brukt mitt kommentarfelt til å komme med innspill til mine innlegg? Når det er mitt innlegg, min diskusjon, mitt tema, da blir det bare fordummende å forvente at jeg skal fly rundt i alle bloggene i dette landet for å finne ut om noen har kommet med innspill til meg, at noen har kommentert mine blogginnlegg. At jeg skal kommentere mine egne innlegg i andres kommentarfelt?!

Dette stadige spillet hvor en bruker andre bloggere for klikk og oppmerksomhet er avleggs for lenge siden. Plattformen består ikke av tenåringer lengre. Jeg gidder ikke 60+ åringer som kunne vært moren min, eller bestemor, som ustanselig driver på med dette fjaset. Hvis noen har noe å si om meg, bloggen min, hvis noen har noe å si til meg, så er jeg jo akkurat her!!

Ikke slik å forstå at jeg har noe imot å bli omtalt, jeg har flere ganger ytret til bloggere som har skrivesperre, at hvis dere ikke kommer på noe å skrive om, hvis dere sliter med a være «tom» innimellom, skriv om Bunny. Det er da vitterlig mye å finne å skrive om Bunny. Har dere sett de fine jentene mine, de er så nydeligvakre at jeg blir mo i knærne. Hvorfor ikke skrive om at Bunny har flotte jenter? Eller en bra blogg med variert innhold? At Bunny er den beste alternative bloggen i landet her? Hva med å nevne Bunnys Blomster, dét er jo et fargerikt konsept. Flotte bein har jeg også ser dere. Hva med å fortelle i bloggen deres om de flotte beina mine? Eller linke til innlegg jeg har skrevet hvis jeg poster noe dere synes er spesielt bra og burde få mer oppmerksomhet?

Det er disse tematyveriene jeg reagerer på, hvor poenget er å bruke meg (eller andre bloggere) i forsøk på egen vinning, fremfor det å være kollegial og framsnakke sin medblogger.

Joda, jeg har mang en gang omtalt bloggere. En skal gjøre som en prekar, men noen ganger blir det ikke helt slik.. Innrømmer det. Nylig omtalte jeg en sak om en blogger som hadde postet et par innlegg om at hun var såret og lei seg fordi noen hadde postet stygge kommentarer i kommentarfeltet hennes. Men før jeg skrev innlegget mitt, så postet jeg i kommentarfeltet hennes akkurat hva jeg mente. Så ja, mitt innlegg var myntet på henne, og jeg tok opp hennes sak, men jeg forsøkte ikke forflytte diskusjonen fra hennes blogg til min, og jeg brukte ikke henne for å få oppmerksomhet selv. Jeg følte saken angikk meg da vedkommende selv i flere år har sittet og sett på at jeg har mottatt en hel del stygge kommentarer og omtaler fra personer hun selv backer i et og alt.

Før skrev jeg ofte innlegg hvor jeg framsnakket medbloggere, noen ord om hva jeg syntes var bra med den respektive blogg, og så lenket jeg til den bloggen. Rett og slett for å være kollegial og muligens bidra til at vedkommende kanskje fikk nye lesere da de ble bevisste på den bloggen. En gang skrev jeg et blogginnlegg med tre gode ord om hver enkelt på hele topplisten på blogg.no. Topplisten er 100 bloggere! Nå til dags gjør jeg slikt heller sjeldnere. Det har vært tilfeller hvor jeg har fått stygge dikt og dritt tilbake, så hvis det er hva man skal sitte igjen med, så lar jeg heller være.

Med det sagt, jeg googlet meg selv i dag og fant tre innlegg fra i sommer, om/til meg som jeg ikke hadde lest før. Det finnes sikkert flere. Noen ganger har jeg inntrykk av at dette er noe som skjer ukentlig. Men det er ikke mange blogger jeg leser fast. Når dagen starter så leser jeg bloggene til de jeg anser som mine venner her inne, det er jo ikke mange, for hvem vil vel være venn med Bunny?? Jo, de mest spesielle, de unike med et åpent sinn som ikke dømmer utfra noe de tror og antar. De som ikke er rasshøl, men har hjertet på riktig sted! Uansett, jeg leser jo da vitterlig ikke fast bloggene til folk som omtaler meg negativt og som en dritt. Hallo, i luke to, bruk hodet!! Så når disse skriver om/til meg så anser jeg det som baksnakking!

Et av innleggene jeg fant i dag skal jeg linke til her nå, for det er ikke baksnakking, men heller framsnakking og ærlige ytringer som ikke er ment negativt eller sådan. Bare en hyggelig fjasegreie der vedkommende har kåret meg til månedens blogger. Jeg leste dette innlegget i dag og skrev kommentar i kommentarfeltet, før jeg skrev mitt eget innlegg her. Da synes jeg det er greit liksom, for dette er jo bare hyggelig i motsetning til hun som brukte legge igjen kommentar i bloggen min følgende «i dag har jeg skrevet om deg i bloggen min» og når jeg da klikket inn på innlegget så hadde hun tatt for seg hva jeg hadde skrevet i min blogg, bare vridd og vendt litt på utsagnene, og i tillegg kastet på meg meninger jeg ikke har og graverende karakteristikker. Jeg vet jo at den kommentaren i mitt kommentarfelt var for at mine lesere skulle klikke på hennes blogg. Det er så feil måte å gjøre det på, synes jeg!

Hva mener du?

I kommentarfeltet til et av innleggene jeg fant i dag om/til meg var det kommet to kommentarer. Der står det at «det er dessverre slik at hvis én med innvandrerbakgrunn gjør djevelskap, så får rasistene det til at innvandrere generelt er kriminelle og voldelige. Og dessverre brer ytre høyre seg stadig utover, og skaper hat».

Mitt svar til det er som følgende, følger vedkommende med i det hele tatt? Hver dag nå blir noen knivstukket av innvandrere fra mena-land. Hver dag. Min samboer jobber i akuttmottaket. For få dager siden ble en mann knivstukket rett nedi gata her. Han hadde så greid å komme seg til nærmeste butikk og falt om i inngangen på min lokale butikk hvor jeg henter pakkene mine. Han svømte i sitt eget blod, overlevde såvidt. Min samboer tok imot han på akutten, men en trenger ikke jobbe der for å få med seg hva som skjer.

De to homofile mennene på Tjuvholmen i Oslo ble knivstukket av fire innvandrere, ikke én. Hører man i det hele tatt om at fire nordmenn samler seg for å knivstikke uskyldige mennesker? Hvor vanlig er det? Jeg selv, på busstoppet utenfor samme butikk hvor den knivstukkede mannen falt om, i sommer, ble jeg trakassert av fem innvandrere som spyttet mot meg. Fortalte at mitt liv var intet verdt, og refererte til sharia og koranen. Så når noen snakker om én innvandrer, da er dem bare ignorante og dumme. Fullstendig uvitende, blinde idioter! Disse samler seg i gjenger og angriper én, så det narrativet dere idioter prøver skape er ikke bare feilaktig, det er regelrett løgn!!

Den andre kommentaren lød slik: «Er skremt av å se oppblomstringen av høyreradikale krefter i Europa, og vi ønsker virkelig ikke slikt her. Men det er en typisk tankegang dette – «de» mot «oss». Hvorfor ikke et «vi»? Kjeltringer finnes det i alle leire uavhengig av etnisitet og religion».

Igjen ignorant. Hvorfor har europeerne i stadig større omfang begynt å protestere mot uvettig innvandring? Man er dum hvis man ikke skjønner at disse menneskene kjemper for sitt samfunn, sin frihet, sitt land og sine barn. De som ikke skjønner dette kan umulig være glade i sine egne barn. Vettuge folk vil ikke ha et voldssamfunn hvor man risikerer miste sine nære og kjære på grusomste vis, bare de skal en tur på butikken eller ta buss! Kjeltringer finnes i alle leire ja, men det er kun én leir som har en manual på 666 sider som oppfordrer til å drepe alle utenfor den leiren – les koranen, eller hold kjeft når du ikke vet hva du snakker om, og ikke bryr deg om hvorfor ting skjer og du faktisk risikerer dine egne barn og andre barns liv pga egen dumhet!

Sånn, da har vedkommende blogger og hennes følgere fått svar på innlegget og kommentarene som var myntet på meg. Til sist, dere må bare kalle folk rasister og høyreekstreme til dere blir blå. Vitner bare om deres egen dumhet! Det gleder meg at høyresiden vokser, jeg er glad i familien min, jeg har venner, alle disse har barn. Jeg har ingen liv å miste selv om dere gir jamt faen i deres egne avkom!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#høyreekstreme #blogg #bunnytrash #bunny

8 kommentarer

    1. Dessverre hjelper det lite at høgresida veks, i nåverande situasjon.
      Om ikkje Frp, åleine, eller i samarbeid med Konservativt og Norgesdemokratene, får fleirtal, har det liten betydning.
      Høgre, med Erna Solberg i spissen, er like galt som AP og SP, dei er berre flinkare å skjule sin agenda. Så lenge H er det dominerande partiet på høgresida, verte der inga endring i politikken.
      Om Frp skulle verta det største partiet, hjelper det ingen ting, om dei ikkje får fleirtal med andre. Då kjem H og Erna Solberg gjera som H her i Ørsta, slå seg saman med AP, SP, og V, for å få behalda makta og statsministerposten.
      Ein kan aldreg lita på slike korrupte og maktsjuke krapyl.
      Beklager om eg kan virka litt negativ, men dette er realitetene.

      1. Akkurat her handler det mer om, for meg, gleden over å se at folk våkner, at folk ser hva som skjer i samfunnet og tar til ord og handling. Når set kommer til politiske partier, joda du har helt rett, et år til valget, jo mer ytre høyre vokser, desto færre kameler å svelge. Om det hjelper lite, så er det bedre enn ingenting 🐰

    2. Ehhh, jeg har ikke sett at jeg noen steder har kalt deg for rasist. Ikke var min kommentar myntet på deg heller. Å kalle noen dumme og ignorante bare fordi de har en annen mening enn deg…vel det faller på sin egen urimelighet.

        1. Jeg HAR lest. Du får nå bare mene det du vil. Men som sagt; å kalle andre som mener noe annet for dumme og ignorante, og si at de gir faen…det har jeg ikke ord for.

          1. Å bagatellisere dette ned til «bare fordi de har en annen mening enn», når det handler om brutal gjengkriminalitet og vold. Jeg synes ikke det er bare. Jeg har skrevet «Man er dum HVIS man ikke skjønner at disse menneskene kjemper for sitt samfunn, sin frihet, sitt land og sine barn. De som ikke skjønner dette kan umulig være glade i sine egne barn. Vettuge folk vil ikke ha et voldssamfunn hvor man risikerer miste sine nære og kjære på grusomste vis, bare de skal en tur på butikken eller ta buss! Kjeltringer finnes i alle leire ja, men det er kun én leir som har en manual på 666 sider som oppfordrer til å drepe alle utenfor den leiren – les koranen, eller hold kjeft når du ikke vet hva du snakker om, og ikke bryr deg hvorfor ting skjer og du faktisk risikerer dine egne barn og andre barns liv pga egen dumhet!»

            Så hvis du selv mener at du en av de som ikke skjønner eller ikke bryr deg… da er det på din kappe, ikke min 🐰

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg