Vi må skille mellom sak og person!


Enkelte gjør det veldig vanskelig å skille mellom sak og person. Men for all del folkens, stem MDG. Deres saker er sikkert like bra som de meningene de ytrer ellers. Blir sikkert bra når ingen kan kjøre bil lengre, må betale formuer i kollektiv trafikk for å komme seg i mellom, særlig når en skal frakte med seg ukas innkjøp eller nødvendige ting til hjemmet som en måtte trenge.

Hvis en har råd til å handle seg mat med tanke på at MDG foreslår å øke avgiftene kraftig på kjøtt og så videre. De har ikke tallfestet avgiftsøkningen, men de er ikke fremmed for at prisen på en pakke kjøttdeig kan dobles til 100 kroner. Noe de mener er helt nødvendig for å berge verden mot klimakrisen.

Dersom du er blant dem som foretrekker å oppgradere kjøttdeigen til karbonadedeig, blir det naturlig nok enda dyrere. En pakke karbonadedeig vil da få en sluttpris på over 120 kroner om MDG får viljen sin.

Hvis en da skal kose seg med litt underholdning hjemme, så blir vel «Hurtigruten, minutt for minutt» beste alternativ. For MDG ønsker ikke underholdning med såkalt antisosial oppførsel.

Vi vet jo allerede at klassikere som «Grease» er kjønnsdiskriminerende, homofobisk og rasistisk. «Tatt av vinden» er rasistisk. Komedieserien «Fawlty Towers» (Hotell i særklasse) er rasistisk. Filmer som inneholder kyss som ikke er samtykkende må endres eller forbys.

Vet ikke hvor mange klassikere som forsvinner fra programmet da. Men det blir i hvertfall ikke mange igjen.

Til og med tegnefilmer som «Snehvit og de syv dvergene» er for mye for venstresidens fanatiske tankegang og politiske korrekthet. Disse blir ikke fornøyd før Snehvit defineres som en mørkhudet transperson, og tildeles et fargenøytralt navn. De syv dvergene kan selvsagt ikke være dverger, de må gjenspeile et mangfold av høyde, rase og kjønnsidentitet godkjent av rosa kompetanse for å ikke provosere noen, selv om det er umulig.

Woke-propagandaen i dag er tilsynelatende helt uten grenser. Alt er støtende for de som vil bli støtt, og det skal helt klart gå ut over alle andre som tar ting for hva de er, enten det er humor, satire, underholdning, historie, et liv verdt å leve, menneskelig..

Nå er Eivind Trædal ute med kritikk til Olsenbandenfilmene, og går vel inn for å få disse fjernet fra norske streaming- og TV kanaler. Han sier selv at hvis de nye Olsenbandenfilmene inneholder bilkjøring i bilfrie områder eller parkering i sykkelfelt kommer det til å klikke for han.

Er det ikke dermed veldig vanskelig å skille sak og personer, når personer som dette styrer vår egen hovedstad, og det er risiko for at de får mer makt på landsbasis?

La det klikke for han, kanskje han da blir mer som oss andre som ikke ønsker forbud mot alt. For det er MDG, de ønsker forbud mot kjøtt, mot bil, mot hyttebygging, mot norske arbeidsplasser, mot kontroll ved grensene, mot streng innvandring, mot olje og gass og mot distrikts-norge og Norge som et bra land.

MDG er mot at det norske folk skal ha gleder i livet! Jeg vet ikke hvem som er mest idiot, Trædal eller MDG, jeg må ærlig innrømme at jeg greier ikke skille mellom personene eller partiet!

 Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#eivindtrædal #lanmarienguyenberg #mdg #oslo #norge

10 kommentarer
   1. Ikke mye til verden igjen hvis vi ikke engang kan velge hvilken underholdning vi vil se i våre egne hjem.. folk stemmer på disse, det er totalt surrealistisk!!

  1. WTF! Lan og Trædal er noen jævlige drittsekker. Kan de ikke bare forsvinne inn i sitt “Nord-koreanske” univers og bli der? Orker ikke mer fra de to revnede geite-huene der.

  2. Hei igjen 😊👍🏻🌺

   Eg vet ikke hvordan eg skal kommentere dette her,det er jo så hinsides at de der mdgfolka får noe som helst oppmerksomhet,de blir tiet ihjel fra min side og så får de bare fortsette å fremstå som det de er.
   Eg fatter ikke at folk bruker sin stemme på sånt,men ingenting forskrekker meg etter det året vi har vært igjennom – som lydig bukker og neier for all tvang som måtte komme vår vei.
   Eg liker ikke at eg må akseptere at folk er så “besvimte” – det rammer meg og 😳

   Hilsen synskepeggy.

   1. Helt enig, men jeg føler at vi må poengtere hvor dumme disse påfunnene er. Tenker at de som stemmer på dette bør få føle litt på kroppen hva dem utsetter oss andre for. Hvis kjøttdeig fordobles i pris, tenk på alt det andre, for eksempel bare en frossenpizza.. det går ikke om vi må ut i skogen selv og sanke urter, sopp og bær for å overleve.. mange sliter under de priser som er. Og om man skulle ha råd til en tacoaften så skal man ikke få lov til å kose seg med en film attåt. Må se på pressekonferanser med maktsyke folk som jobber på tinget.. da takker jeg for meg.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg