Utfordring del 4: Vinneren av Bunny Show!!

Jeg startet en liten greie her på bloggen hvor leserne ble utfordret til å sende meg Bunny-bilder på mail. Deretter postet jeg dem slik at alle som ønsket kunne stemme på det bildet som vekket mest følelser hos den enkelte, uansett om følelsene var triste, glade, positive eller negative. Det som skjedde da var at to bilder fikk like mange stemmer, og det ble en ekstra finalerunde. To bilder ble igjen i finalen og dere der ute kunne stemme igjen. Det ble en hard og tett «kamp» egentlig, men til slutt ble det en vinner som fikk noen stemmer mer enn den andre.

«Natheless» ble altså nummer 2 med dette bildet, tusen takk for at du ble med på dette, det gjorde det hele ekstra morsomt ihvertfall for min del. Flaxlodd underveis til deg!

2.plass☝🏾

Vinneren ble altså «Kari Bloggleser», tusen takk du også for at du stadig oftere gir lyd fra deg her på bloggen, og at du er med på utfordringer. Gratulerer som vinner denne gang Flax Julekalender er på vei til deg.

1.plass☝🏾

Tusen takk alle sammen som har deltatt og stemt. Det betyr mye, takket være dere som deltar på sådanne ting så føler jeg at jeg får kontakt med lesere, og det er faktisk viktig for meg for å holde på som jeg gjør.

Tusen takk igjen, og nok en gang gratulerer til sølv og gullplassene her.

Fine og morsomme bilder ❤️

Følg gjerne bloggen i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#utfordring #vinnere #bunny #bunnytrash

8 kommentarer

Siste innlegg