Utfordring del 3: Bunny Show Finale!!

Onsdag postet jeg her på bloggen en utfordring hvor jeg ba leserne sende meg Bunny-bilder. og veldig gledelig var det at faktisk noen valgte å bli med på dette, og inn kom hele 12 bilder som dere kan se HER! Og med det var showet i gang!

Jeg postet disse bildene i nytt innlegg på fredag og ba så leserne om å stemme fram til klokken 17:00 i dag (søndag). Jeg har ikke skrevet hvems bilder det er, men tenker at noen i bloggverdenen vet hvem noen av bildene tilhører, andre vet det ikke. Stemmer har kommet inn i to dager, og nå er det slik at det er flere bilder som har fått likt antall stemmer. Blant annet de to som har fått flest stemmer. Så med det er det duket for finalerunde.

Nå håper jeg dere kan stemme på et av disse to bildene. Stem på det bildet som vekker mest følelser i dere, uansett om følelsene er triste, glade, positive eller negative. Fristen går ut tirsdag 22/11 klokken 17:00. Så da har dere to dager på dere til å ta riktig valg.

Klar ferdig hoppetihopp!!

01).

02).

Følg med videre!!

Følg gjerne bloggen i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#utfordring #finale bunny #bunnytrash

39 kommentarer

Siste innlegg