Toska-TV faktisk!! Irriterende plagsomt!!

Jeg har aldri lagt skjul på min tilknytning til NOKAS-ranet og det er jo noe som kommer i tankene mine hver gang jeg leser ordet NOKAS eller sitter et sted og noen begynner å snakke om det uten å ha noen anelse hvem jeg er. Sist bare noen dager før siste nedstengning en dag jeg satt på uteserveringen på Goggen Sportspub her i Drammen. Plutselig begynte to karer å diskutere dette.

Altså dette er jo helt utenfor min person og mitt vedkommende å ha noe medskyld, så det burde jo ikke være slik at jeg føler ubehag, men det er slik at tankene har jeg aldri greid å unngå når påminnelsene kommer.

Men jeg greide leve bedre med det før faren min ble funnet i en blodpøl på badet og obduksjonsrapporten sa at han hadde ingen ytre skader og det ble gjort funn av GHB i blodet hans. Det er et mysterie for meg at en mann som blir funnet i en blodpøl ikke har ytre skader, og at han atpåtil som ANTI-narkotika hadde psykedelika i blodet. Så i dag er det slik at når Toska og NOKAS dukker opp så ser jeg denne blodpølen.

En helt annen «merkelig» ting er de over 50 millionene som er gjemt under en låve et sted i nærheten.

Nå poppet det opp en artikkel her om David Toska, at han nå er blitt ansatt som sjakkekspert i TV 2. Er det mulig liksom?! Så nå skal liksom navnet hans begynne å poppe opp hele tiden?! Irriterende er hva det er, men for all del, han har jo tatt sin straff. 13 år satt han for å være selve hjernen bak ranet, med på selve utførelsen og medskyldig i drap mm. Nå skal han bli TV-profil, etter 3,5 år på frifot. Verden ER rar, det har jeg jo alltid visst.

Arne Sigve Klunglands etterlatte har ingen innsigelser mot at Toska blir sjakkekspert på TV 2. Kanalen har vært i kontakt med Kjetil Klugeland, Arne Sigves sønn, som på vegne av familien har uttalt at de har ingen innsigelser på at TV2 bruker Toska. Alt som kan bidra til at han eller de andre domfelte kan bidra til samfunnet, er positivt sa han.

Klunglandfamilien er tydelig bra folk, det er helt klart. Men jeg klarer uansett ikke slå meg til ro med, ikke se at det likevel ikke er irriterende. Men alt er vel oppklart for deres del, ingen merkelige sammenfall, ingen mysterier og ingen blodpøl.

Liker dere denne bloggen, følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#nokas #davidtoska #david #toska #arnesigve #klugeland #tv #bunny #bunnytrash

9 kommentarer
   1. Det er så mye rart, og det blir jo en del ubesvarte spørsmål som en vet en aldri får svar på. Da er jo det beste og legge det bak seg og bare glemme det, men så skal jo nå det gjøres umulig takket være TV2.

  1. Fyrst vil eg beklaga med din far 🤗.
   Ein kan ikkje velgja sitt opphav, og uansett kva han har gjordt, og korleis han var, så var han dog din far. Og det betyr noko spesielt.
   Å sjå sin far på den måten du beskriv, skulle ingen oppleva 😢, og slike ting setter sine spor i sinnet (sjela).
   Varme tanker frå meg 🤗♥️💐.

   Sjekk chatten din på MeWe, der skriv eg noko som eg ikkje kan skriva offentleg.

   1. Ikke noe å beklage, det mest spesielle er vel at det ble mer fred, men hans evne til å hjemsøke, den så jeg ikke komme, ikke i den grad. Men med så mange fingre han hadde med i diverse så burde jeg jo sett det. Jeg så han aldri i blodpølen, han ble hentet og leiligheten avsperret, men jeg så blodpølen, omfanget, kjente lukten og la merke til en del andre ting da jeg fikk tilgang. Obduksjonsrapporten bare underbygget det jeg selv hadde allerede konkludert.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg