Skal vi kjønnsnøytraliseres for å unngå diskriminering?


I
går skrev jeg, etter «inspirasjon» fra Aftenposten, om hvordan enkelte «grupperinger» og media har funnet det for godt å henge ut, stigmatisere og diskriminere «middelaldrende norske menn». Disse «grupperingene» jobber for å målbinde, kneble og tvinge nordmenn til taushet. Det siste virkemiddelet er å henge ut denne gruppen som «lavt utdannet».

Det er tydelig at voksne norske menn ønskes ut av den offentlige debatten, og det offentlige ordskiftet. Mest sannsynlig fordi denne «gruppen» muligens er blant de mest engasjerte i samfunnet, ikke redd for å si hva de mener, og yter motstand mot «berikelse og fornyelse» som for eksempel islamiseringen av Norge.

At Norge skal bevares som det gode trygge samfunn det har vært, det er hva «middelaldrende norske menn» flest tror på, og står for.

Les innlegget her: Middelaldrende, lavt utdannede, norske menn.

Rett etter jeg hadde gått gjennom Aftenpostens artikler var det Nettavisen som stod for tur. De hadde der en artikkel om en ung dame som studerer psykologi, og hun hadde stilt seg selv spørsmål om hvorfor en konge er mer verdt enn en dronning i kortspill?

Jeg skjønner ikke hvordan folk klarer å tenke seg til alle disse rare tingene som at historiske minnemonumenter som statuer må fjernes fordi noen muligvis var rasister for hundre år siden, at sukkerkulør ikke kan hete ‘Negro’ fordi det betyr ‘svart’ og dermed er rasistisk. At barnehageavdelinger ikke kan hete «Nasse Nøff» fordi at små søte tegneseriegriser visstnok er krenkende mot muslimer og Islam.

Det er besluttet at eskimogutten på pakningen til Joika kjøttboller må fjernes fordi han oppfattes som krenkende mot eskimoer. Man kan ikke lengre kle seg som indianere når en skal på kostymefester fordi det er krenkende mot alle stamme- og urfolk.

Det bare fortsetter og fortsetter. Krenkefesten blir større og større, og folk leter i kriker og kroker for å finne noe å bli krenket av, eller som oftest: å bli krenket på andres vegne.

Jeg har til og med opplevd at noen har blitt krenket på mine vegne. Homovitser er morsomme, get over it!


Tilbake til denne unge damen som ble omtalt i Nettavisen som reagerte på at Kongen er mer verdt enn Dronningen i kortspill. Hun fant dette diskriminerende og designet rett og slett en kjønnsnøytral kortstokk.

Disse nye kortene brøt med den årelange tradisjonen, «hvor menn poengmessig og verdimessig blir rangert over kvinner». Denne unge damen mener at den opprinnelige kortstokken diskret påvirker til forskjellsbehandling av mennesker i hverdagen. Hun mener den forteller at kvinner er mindre verdt enn menn!!

Nettavisen: Kortstokken kjønnsnøytraliseres.

For meg er tankegangen helt idiotisk! Dette er et kortspill. Et spill. Et «leketøy». Altså, jeg forakter kvinnediskriminering. De viktigste og tøffeste personene i livet mitt har hovedsaklig vært kvinner. Sterke flotte kvinner. Jeg setter stor pris på at man hele tiden jobber for likeverd og aksept for ALLE. Jeg mener kjønn, hudfarge, alder, legning og slike ting skal ikke ha betydning for hvem en er og hvordan en skal bli behandlet. Respekt er noe en må gjøre seg fortjent, uansett hvem en er. Alle fortjener lik lønn for likt utført jobb!

Men når vi først skal bruke noe så dumt som en kortstokk, så har aldri Dronningen vært mindre verdt enn Kongen. Noen ganger trumfer Dronningen. Det er som i livet, det handler om kortene du er gitt, og hvordan du velger å spille dem!

Takk for at du leser 🤴🏾👸🏽


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#likeverd #diskriminering #kvinner #menn #kort #kortspill #kortstokk #diskriminering #dronning #konge #respekt

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg