Sexdukke-bordeller i Norge?!

For dere som ikke er klar over det så finnes det sexroboter. Det er faktisk et tiår siden det amerikanske selskapet True Companion viste i frem konseptet sitt første gang, som rett og slett var en skikkelig sexrobot. Den hadde fått navnet Roxy.

Selskapet har siden 2010 jobbet med videreutvikling av konseptet, og har nå to dukker på markedet for både han og henne, Roxy og Rocky.

En slik dukke koster nærmere 100 000 kroner, og forskere mener at slike dukker, sexadroider, kan redusere og nærmest sette en stopper for kjønnssykdommer og ikke minst ulovlig handel med mennesker i sexindustrien.

Verdens første sexdukke-bordell åpnet i Barcelona i 2017, i Tyskland finnes det et liknende i Dortmund og i 2018 fulgte danskene opp med sexdukke-bordellet Doll House i Viby utenfor Aarhus i Danmark.

I følge produsentene har de motoriserte dukkene kunstig intelligens, som gjør at de skal kunne lære seg nye ting, snakke med sin eier, og at de er mer villige, fleksible og særdeles meget «bedre i senga» enn mennesker selv.

En glede i hvertfall for sexavhengige som har problemer med å få sexbehovet sitt tilfredsstilt.

Søsterselskapet til sexdukke-produsenten Real Doll, Realbotix, er i ferd med å utvikle en mannlig sexrobot kalt Henry, en drøyt 180 cm høy sexmaskin med sixpack og en penis som skreddersys til brukerens behov.

I flere land er prostitusjon ulovlig, men likevel høyst eksisterende og nærmest umulig å bekjempe.

I Norge for eksempel er det lov å selge sex, men ikke kjøpe. I for eksempel Nederland er kjøp og salg lovlig under kontrollerte forhold. Der selges sex i bestemte distrikter, kjent som «red-light districts». De prostituerte leier rom, er registrerte og har gratis helsetjenester.

Dette hindrer i stor grad spredning av kjønnssykdommer og hiv og er med på å redusere seksuelle overgrep og voldtekt. Vil androider, såkalte sexdukker bli en enda bedre løsning?

Mye kan virke positivt og bra her. Dette er dukker, de vil ikke ødelegge kjærligheten mellom mennesker, som faktisk er det viktigste vi har. Men mange spørsmål gjenstår, som jeg ikke fikk svar på gjennom artiklene som finnes. For eksempel at dukkene er «skreddersydd til brukerens behov».. Vil det si at disse dukkene også vil være for homofile og lesbiske? Haha.. det var det første jeg tenkte (naughty)..

Disse dukkene kan ramme sexindustrien og ulovlig sexhandel, og det høres jo vel og bra ut, men hva med de som prostituerer seg for å forsørge og for å overleve? I Norge øker stadig antall mennesker som blir tvunget til å leve (langt under) fattigdomsgrensen, og det blir stadig flere bostedsløse etc..

Siden land som Spania, Tyskland og Danmark allerede har tatt i bruk disse dukkene og har startet bordeller, så er dette nok snart et aktuelt tema også her i Norge.

Hvordan ville det norske folk stilt seg til dette?

Hvilke politiske partier ville vært for, og hvilke i mot?

Noen ville vel tro at Venstres leder Trine Skei Grande garantert ville vært for, med tanke på hennes historie. Men også andre partier som blant annet Arbeiderpartiet og Fremskrittspartiet har hatt sin kvote med sex-skandaler, så kanskje flere partier enn man ville tro ville stemt for slike dukker og bordeller?!!

De kunne trengt noen rom på tinget vet jeg!

Men hva tenker og mener dere, Norges kvinner og menn?

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

Kilder:

Vice Magazine

https://www.vice.com/en_us/article/3b7m3y/the-future-of-sex-789

Wall Street Journal

https://www.wsj.com/articles/the-future-of-sex-it-gets-better-1430104231

Metro

https://metro.co.uk/2016/09/06/sex-robots-will-be-better-in-bed-than-any-human-being-expert-promises-6113375/

Newsweek

https://www.newsweek.com/2014/10/31/sex-robots-278791.html

Side3

https://www.side3.no/dittsexliv/doll-house-er-danmarks-forste-bordell-med-sexdukker-4448355

#sexrobot #sexandroide #sex #robot #androide #truecompanion #realbotix #realdoll #roxy #roxxxy #rocky #henry #kjønnsykdommer #hiv #aids #sexindustri #prostitusjon #bordeller #bordell #redlightdistrict #dollhouse  #hetero #homo #bi #heterosex #homosex #spania #tyskland #nederland #danmark #overgrep #voldtekt #trine #skei #grande #satire #humor #alvor #venstre #arbeiderpartiet #fremskrittspartiet #v #ap #frp #storting #regjering #politikk #fattigdom #overlevelse #politiskespørsmål #lovlig #ulovlig #duskusjon #debatt #norge

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg