Så enkelt gikk vi ned i vekt!


I går la jeg ut et blogginnlegg om hvor mye jeg har gått ned i vekt på litt over fire måneder, og hvordan jeg gjorde det, klikker dere på linken så kan dere lese innlegget her: SUPER-EFFEKTIV slankemetode!

Dette startet med at jeg så på nettet at Dagbladet søkte etter overvektige som ville være med på et diett-prosjekt. Jeg sendte noen ord til Dagbladet og fortalte litt om meg selv, at jeg har flere diagnoser som gjør det veldig vanskelig for meg å gå ned i vekt, og veldig lett opp i vekt.

Kombinasjonen ekstrem obstruktivt søvn apné syndrom, fatique og lavt stoffskifte er blant disse diagnosene. Jeg fortalte litt om forsøkene jeg har gjort tidligere på å gå ned i vekt, hvordan hverdagen min er blitt og at jeg har endt opp som uføre.

Jeg var én av fem som fikk være med på dette, av nærmere trehundre som kontaktet Dagbladet. Vi fem har vært på møter der vi har blitt veid, målt, tatt bilder av og tatt blodprøver. Vi har delt erfaringer og motivert hverandre. Der var også en anerkjent kostholdsekspert med på disse møtene som vi kunne spørre til råds og få tips hos.

Selv er jeg utdannet kokk for en del år tilbake, før jeg fikk disse diagnosene. Jeg fikk frisket opp gamle kunnskaper, og denne gangen skal jeg bevare disse kunnskapene og bruke dem.

Bildet til venstre er to dager før første «fastedag», det i midten er to måneder etter (7 uker), der har jeg gått ned 10,4 kg. Bildet til høyre er for fire dager siden og jeg har tatt av meg over 21 kg.


Etter 7 uker i «prosjektet» ble vi veid, målt, tatt bilder og blodprøver av en siste gang. Det var i desember i fjor, og jeg hadde tatt av meg 10,4 kilo. I januar kom saken i Dagbladet. Som dere kan se her: Så enkelt gikk de ned!

Jeg veier meg hver fredag morgen, og sist fredag, altså for fire dager siden hadde jeg tatt av meg over 21 kilo.

I dag fikk jeg en melding fra journalisten i Dagbladet som valgte meg med i dette prosjektet at det blir en oppfølgingssak i Dagbladet om dette, om oss fem deltakere. Denne gangen vil det handle om den helsemessige gevinsten vi har oppnådd med dette. Og tro meg, gevinsten har vært STOR!

I tillegg til at det kommer mer i Dagbladet så kommer jeg til å dele mer om dette i fremtidige innlegg snart. Jeg vil også være tilgjengelig for dere der ute som har overvekt (BMI over 25) for råd og tips. Det er bare å spørre, jeg vil veldig gjerne hjelpe!

Overvekt og fedme er et problem. Livstilsykdommer, depresjon, mobbing, energi, hvordan kle seg og mye annet ødelegger livskvaliteten til så utrolig mange. Det blir bare mer og mer, også blant veldig unge mennesker og barn, ikke bare godt voksne og eldre. De unge er ekstra sårbare da det skaper usikkerhet, lavere selvtillit, psykisk belastning og dårlig selvbilde i tillegg til problemer som nevnt litt lengre opp.

Det å føle seg vel med seg selv, føle seg vel i sitt eget skinn er veldig viktig, det kan bety alt for et godt liv og en lykkelig framtid.

Ikke vær redd for å ta kontakt!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#diett #slanking #overvekt #bmi #dagbladet #vektreduksjon #5:2 #slanketips #faste #fasting #5:2dietten #overspising #selvbilde #selvtillit #kropp #angst #depresjon #mobbing #framtid #livsstilsykdommer #fedme #ung #livsskvalitet #velvære #psykiskhelse #fysiskhelse #mentalhelse #helse #godhelse #helsegevinst #råd #tips #jattillivet ❤️

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg