Reinsdyra kan være covid-smittet og julenissen er homo!

En lang testpinne føres langsomt opp i nesa på de ville dyrene i vår natur, blant annet mink, rådyr, hjort og reinsdyr. Så puttes pinnen i et prøveglass, på samme måte som vi mennesker blir testet. Det tas blodprøver også. Dette skjer over hele Norge, jegere og viltnemnder deltar i jobben med å teste.

Tidlig i pandemien var smitte hos mink i Danmark en av sakene som fikk mye oppmerksomhet, særlig etter at den danske regjering beordret at alle de millioner av mink ble avlivet og det ble en politisk skandale etterpå. Smitten gikk mest sannsynlig fra menneske til mink, det er konklusjonen der.

NRK melder at koronasmitten kom fra dyr til mennesker. Mange tror ikke helt på det, men de uttaler videre at «ingen vet hva som kan komme tilbake til mennesker igjen».

Link: Dyr testes for korona (NRK)

Testing i fire stater i USA har avslørt at 40 prosent av dyrene som ble testet hadde antistoffer og derfor må ha vært smittet med korona. Det som kan skje er at smitte spres blant dyrene, for så å komme tilbake som nye mutasjoner til mennesker.

I Norge er man også bekymret for reinsdyra. Mange dyr samlet i en flokk, og som ofte er i kontakt med mennesker, kan lett bli starten på noe stort. Jeg tenker på julenissen, men han bor jo ikke i Norge. Men det hadde vært kjipt om han og hans nye kjæreste må sitte i karantene i jula.. hva med alle barna osv som har vært snille og fulgt anbefalinger, tiltak og restriksjoner? Og hvordan er det med Rudolf og gjengen, er de vaksinerte, har de koronapass, eller er de fratatt sine stillinger som julenissens lojale hjelpere?

Det er så langt ikke funnet noe koronasmitte hos dyr i Norge.

Men de leter videre.

Hvordan skal denne julen bli med evt koronasmittede reinsdyr og en julenisse som er homo?

Tre dager igjen, vi får vente og se 😜

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#reinsdyr #julenisse #whenharrymetsanta #covid #korona #posten #homofili #vaksinering #bunnytrash

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg