Professor sier: ALT har slått feil!!

Deler denne her jeg, om ikke annet så er det en grei oppsummering kopiert av Hilde Falck-Krokå:

C19-HÅNDTERINGEN I ISRAEL HAR SLÅTT FEIL!

Professor Ehud Qimron med flere fra Det medisinske fakultetet på «Tel Aviv University» sier: ALT har slått feil! Uopprettelig skade på TILLIT!!

Israel er et av landene i verden med flest vaksinerte mennesker. Landet har allerede begynt å sette fjerde dose. Likevel opplever landet svært høye smittetall og stadig rekorder med innleggelser, alvorlige sykdommer og dødsfall.

Professor Ehud Qimron, leder for avdelingen for mikrobiologi og immunbiologi ved Universitetet i Tel Aviv og en av de ledende israelske immunologene, skrev 6. januar et åpent brev som skarpt kritiserer den israelske- og faktiskt globale ledelsen av koronaviruspandemien.

HELSEDEPARTEMENT, DET ER PÅ TIDE Å INNRØMME FEIL!

Til syvende og sist vil sannheten alltid bli avslørt, og sannheten om koronapilitikken begynner å bli avslørt. Når de destruktive konseptene kollapser ett etter ett, er det ingenting igjen enn å fortelle ekspertene som ledet styringen av pandemien: «we told you so/hva sa vi?!»

To år for sent innser dere endelig at et luftveisvirus ikke kan bekjempes, og at et slikt forsøk er dømt til å mislykkes. Dere innrømmer det ikke, for dere har nesten ikke innrømmet feil de siste to årene, men i ettertid er det klart at dere har mislyktes stort i nesten alle handlinger dere har tatt, og til og med media har allerede vanskelig for å dekke skammen deres.

Dere nekter å innrømme at infeksjonen kommer i bølger som blekner av seg selv, til tross for mange års observasjoner og vitenskapelig kunnskap. Dere nektet å innrømme at massetesting er ineffektivt, til tross for at deres egne beredskapsplaner eksplisitt sa det (Pandemic Influenza Health System Preparedness Plan 2007, s26).

Dere nektet å innrømme at restitusjon er mer beskyttende enn en vaksine, til tross for tidligere kunnskap og observajsoner som viser at det er mer sannsynlig at ikke-rekonstituerte vaksinerte mennesker blir mer smittet enn restituerte.

Dere nektet å innrømme at de vaksinerte er smittsomme til tross for observasjonene!!

Dere mislyktes i å oppnå flokkimmunitet ved vaksinasjon! Nå har det aldri vært verre!!

Dere nektet å vedta (les 👉🏽 ) «Barrington-Erklæringen» signert av 60 000 forskere og medisinske fagfolk, eller andre sunn-fornuft-programmer. Dere valgte å latterliggjøre, baktale, fordreie og diskreditere dem. I stedet har dere valgt fagpersoner som manger relevant opplæring for pandemihåndtering.

Dere har ikke satt opp et effektivt system for rapportering av bivirkninger fra vaksinene, og rapporter om bivirkninger til vaksinen. Leger unngår å knytte bivirkninger, alvorlige sykdommer og dødsfall etter vaksinen, da dere forfølger og utestenger dem slik dere har gjort med mange kollegaer.

Sannheten er at dere har brakt offentlighetens tillit til dere til et enestående lavmål, og dere har erodert status som en autoritetskilde. Sannheten er at dere har brent hundrevis av milliarder av sekel til ingen nytte,- for å publisere trusler, for ineffektive tester, for destruktive nedstengninger og for å ha forstyrret rutinen i livet de siste to årene.

Dere har ødelagt utdanningen til barna våre og deres fremtid. Dere fikk barn til å føle skyld, redsel, røyke, drikke, bli avhengige, droppe ut og krangle, slik skoleledere rundt om i landet bekrefter.

Dere har skadet livsgrunnlag, økonomi, menneskerettigheter, psykisk og fysisk helse.

Dere baktalte kolleger som ikke overga seg til dere, dere vendte folket mot hverandre, splittet samfunnet og polariserte diskursen. Dere stemplet, uten vitenskapelig grunnlag, folk som valgte å ikke vaksinere seg som fiender av allmennheten og som spredere av sykdom.

Dere fremmer, på en enestående måte, en dakonisk politikk for diskriminering, fornektelse av rettigheter og valg av mennesker, inkludert barn, for deres medisinske valg. Et utvalg som mangler epidemiologisk begrunnelse!!

Professor Udi Qimron, Det medisinske fakultet, Tel Aviv University

Les alt i sin helhet her: Alt har slått feil!!, sterk kritikk av C19-håndteringen i Israel (Derimot)

Som sagt, en veldig bra oppsummering, derfor valgte jeg å dele den her på min blogg!!

Hvis dere liker bloggen min så følg meg gjerne i gruppene mine på Facebook og MeWe. Beste alternative bloggen i Norge!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#professor #udiqimrom #telaviv #university #israel #greatbarringtondeclaration #pandemi #bunny #bunnytrash

4 kommentarer
  1. Hei igjen 😊🌹🌺🇳🇴

   Kan bare si en ting til dette : ENDELIG 👍 Men om de som bør ta dette til seg gjør det,det gjennstår å se.Det er iallefall det mest SANNE eg har lest så lenge «pandemien» har herjet med oss.
   Eg ønsker meg mest av alt en annen og mer troverdig debatt enn den som har vært til no og kanskje dette er starten,det er lov å håpe…
   Plutselig fikk eg litt av troen og håpet tilbake,takk så mye for at du delte 👍😊
   Hilsen synskepeggy.

  2. Jeg er vaksinemotstander og har gått mange kamper mot de vaksinerte. Kompiser har rotta seg ihop for å trampe meg ned i søla. Nå er det ny lyd i pipa, hører ikke så mye lengre og er det ei sjel som vil ta en kamp så har jeg pr dato vunnet dem alle. Piffen har gått ut for jeg tror folk innser at det er noe som skurrer. Spent på hvordan det går videre da, er mye som skjer nå og folket har fått nok av tomt stortingssvada.

   1. Veldig synd at det har blitt uvaksinerte mot vaksinerte, men jeg tror som du at flere endelig nå begynner se at her er mye som skurrer, håper ihvertfall det.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg