Brev om koronavaksine – kommentarer og tilsvar.


God morgen alle sammen. Eller god og god.. jeg fikk brev fra kommunen i går, beskjed om å logge meg inn på Altinn vedrørerende koronavaksine. Nå har jeg vært inne å lest.

Beskjeden er jo som forventet: «vaksinasjon er én av de mest effektive formene for forebygging av smittsomme sykdommer. Hovedmålet med koronavaksine er å beskytte liv og helse for dem som er mest utsatt for koronavirus. Du oppfordres derfor til å ta imot tilbudet om vaksinasjon når det blir din tur. Vaksinen er gratis, og den består av to doser. Når du bestiller time til den første vaksinedosen, vil det automatisk opprettes en ny timeavtale til deg for den andre dosen».

Her er ikke noe info om vaksinen, bivirkninger, hvor mange som har fått milde eller alvorlige bivirkninger, det er ikke noen antydning på hvilken vaksine det er snakk om. Bare oppfordring om å ta den og melde inn om man vil ha den (den??).

Meldingen kom i går, og i dag meldes det i Drammens Tidende at 19000 i Drammen har sagt ja til vaksinen på et døgn. Presset øker og øker, vokser og vokser.

Noen jeg kjenner har lagt ut på sin Facebookvegg at vedkommende har fått denne meldingen og har satt seg opp som villig til å la seg injisere. Men forklarer også at h*n enda er veldig usikker, 50/50. Da kommer det kommentarer.

«Er vel slik at Moderna og Pfizer har en prosent på 95 mot beskyttelse mot corona, at man blir immun, men man veit enda ikje kor lenge immuniteten varer. Dermed kan det hende at man trenger oppfriskingsdoser etterhvert. Om man skulle få corona til tross, så hjelper den mot å ikke bli dødssyk. De som eventuelt blir dårlig av vaksinen er vel for det meste de med godt immunforsvar, som feks de unge, siden det er vanskeligere for viruset å trenge gjennom».

Så vedkommende sier at Moderna og Pfizer beskytter 95 prosent mot korona og at man blir immun, men ikke vet hvor lenge. Er man immun da? Og hvordan kan noen si at disse beskytter 95 prosent? Hvorfor har det i ettertid kommet vaksiner som heter seg å beskytte 60 prosent? Hva trenger vi dem til? Og om man får corona så blir man ikke dødssyk? Hæ?? Rart det der, særlig mtp at folk har dødd av korona etter vaksinering. Og folk har dødd av vaksiner.. dog ikke mange, men vet vi egentlig hvor mange? «Oppfriskningsdoser»??

«Nå har all vår fortid vist at vaksiner er det som hjelper mest på å slå ned pandemier. Jeg har fått første dose med Pfizer, ikke merket en dritt, bare litt sår arm dagen etter».

Bare litt sår arm dagen etter ja, og med det så er man trygg? Har vedkommende tenkt på dette med langtidsvirkninger? Hva som skjer med kroppen over tid, særlig med tanke på at det er ikke bare snakk om én dose vaksine, men to. Nei, jeg mener tre.. det øker og det øker.. kanskje greit å vite litt mer om akkurat dét først?

«Nå høres jeg kanskje veldig bastant ut, men det er ikke noe å tenke på en gang. Det er bare å ta vaksinen. Hadde det ikke vært for moderne medisin og vaksiner, så ville ikke mennesker hatt den helsen og forventede levealderen vi har. Den skal beskytte på deg, og andre rundt deg. Som med medisin generelt, så vil det alltid være noen potensielle bieffekter, men sjansen at disse treffer deg er svært minimale. Har du underliggende helseproblemer som gjør deg usikker, konsulter med fastlegen din».

Det er ikke noe å tenke på engang?? Bare kjør på liksom!!? Joda, masse gode medisiner her i verden. Men det har vært mye dårlig også. Der er masse medisiner som har blitt trukket tilbake fordi de har vært farligere enn det de skulle hjelpe mot. Koronavaksinene er i tillegg hastefremstilt! Så egentlig er det ingen som kan si så veldig mye om dem annet enn.. det politisk korrekte. Det er også sykdommer som vi har levd med i tiår på tiår på tiår og mye lengre, men det er ikke fremstilt noen vidundermedisin for disse. Er det fordi de ikke finner ut av det og ikke greier fremstille medisin eller vaksiner for disse? Eller er det fordi det ikke gagner legemiddel- og eller vaksineindustrien?

«Jeg takket nei, da jeg ikke ønsker å eksperimentere med eget immunforsvar. Svært spent på bivirkninger etter noen år, det vet foreløpig INGEN noe om».

Ja hva skjer med immunforsvaret? Hvordan takler kroppen andre og nye sykdommer? Og hva hvis msn blir immun mot vaksinene?

«Tenk mer på de samfunnsmessige problemene det skaper om mange velger å ikke ta vaksinen. Vi vil da fortatt være delvis nedstengt lenge og om du for eksempel skulle få et annet medisinsk problem som gir deg behov for respirator, så risikerer du at det ikke finnes på grunn av at kapasiteten i helsevesenet er sprengt. Jeg tenker at jeg vil ha tilbake normalitet, dermed så tar jeg vaksinen».

Ja, kapasiteten ja. Alle vil vel tilbake til «normalitet», men er ikke dét på tide å innse at slik blir det ikke?! De som har tatt vaksiner må fremdeles følge smittevernsrestriksjoner, bruke munnbind der metersregelen ikke lar seg opprettholde. En kan bare være et bestemt antall samlet, og helst ikke samles. En kan bli smitta, en kan bli syk, en kan smitte videre… så det å si at en gjør dette for andre enn seg selv, blir ikke det litt vagt? Og hvorfor har for eksempel ikke Norge gjennom et år nå rustet opp kapasitet, respiratorer..etc?

Erna Solberg er i risikogruppe og over 60 år. Hvorfor har ikke hun tatt vaksine? Fordi hun egentlig er bergenser og de er ikke kommet like langt med vaksineringen som Drammen og Oslo? Derfor skal vi andre ta denne vaksinen før henne? Hun er statsminister og skal styre dette landet, hva hvis hun får korona, blir alvorlig syk eller dør?

«Jeg er usikker for det er en ny vaksine og man vet ikke om bivirkningene enda. Men om man vil ut å reise, så er jeg redd man må ha vaksine for å gjøre det».

Ja, er ikke dét et flott pressemiddel?

«Vaksinen var helt ok. Den åpner en del dører etterhvert og vondt var det ikke. Skal ha doser i begynnelsen av juni, så da er sommeren reddet. Kan blant annet dra til Danmark og hilse på folk der nede».

Sommeren reddet?? Seriøst? Og alt dette vet du? Husk at du må bestille alt hva det måtte være før du skal til frisør, på cafe, restaurant. Vi snakker full sosial kontroll! Og det samtykkes til? Tror vedkommende at det ikke er dører som kan lukkes av vaksinering? Blodpropp, hjerneslag, ettervirkninger som kommer over tid, og alvorlig sykdom høres ikke ut som dører som åpnes? Er det da ikke bedre å holde seg hjemme, holde avstand og være frisk?

«Snakk med fastlegen din, han vil gi deg svarene du trenger».

Å jasså ja.. går man gjennom fakta så har fagfolk uttalt seg og deretter gått tilbake på uttalelsene, fram og tilbake, fram og tilbake. Helseministeren sa etter tre måneder «nå har vi kontroll», har vi kontroll? Folk har blitt vaksinerte med en vaksine som nå har vært pauset over tid. Er det fordi de har alle svarene på hva denne vaksinen faktisk gjør med folk, eller er det fordi de fortsatt tester og prøver finne ut av det?

«Ingen leger anbefaler vaksinene fordi de får betalt for det. Fastlegene her jeg jobber har satt seg godt inn i de forskjellige vaksinene og svarer klokt utifra det».

Javel. Naivt og antakende. Henviser til spørsmål og tilsvar/returspørsmål lengre opp… og til denne siden: Great Barrington Declaration Petition

Noen som har innvendinger eller noe å tilføye? Jeg har enda ikke svart på brevet fra kommunen via Altinn..


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#vaksinering

2 kommentarer
  1. Min umiddelbare reaksjon er at hvis man er i tvil, så la vær. Tipper at muligheten for vaksine aldri vil forsvinne, så vent og se. Desto lenger tid det går, jo mere vet vi om både det ene og det andre….

   1. Det er også min umiddelbare reaksjon. Og som du sier, muligheten vil nok ikke forsvinne, spesielt ikke hvis de oppriktig ønsker at vi skal vaksinere oss. Eneste grunnen til at muligheten til vaksinering skulle blitt fjernet et hvis viruset plutselig skulle forsvinne eller vaksinering ikke fungerer..

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg