Påskenøtt, Bunnyquiz og Påskeeggjakt (langfredag 2023)!

Heisann, da er vi kommet til dag 2 med årets påskemoro her hos Bunny, sjefskaninen og Kongen av balkongen. Bunnyen som bare elsker å dele ut påskeflax og forsøke få til litt påskemoro for de som liker å stikke innom her. 5 dager med påskemoro tenk! Skjærtorsdag, langfredag, påskeaften og første og andre påskedag. Nå altså, dag 2 – langfredag!

Her er forresten fasiten for i går (skjærtorsdag) med resultater og vinneren: «Fasit, resultater og vinner!»

Hver dag i påsken blir det lagt ut et innlegg som inneholder både Påskekrim/nøtt, Bunnyquiz og Påskeeggjakt. 3 poeng for å løse påskekrimmen (nøtt), 5 poeng for å løse quiz som består av tre spørsmål, og 10 poeng for å finne riktig antall påskeegg. Den som sanker flest poeng er dagens vinner, og får tilsendt flaxlodd + overraskelse, og den som har sanket flest poeng sammenlagt hele påsken vinner «gullegget», som altså er en ekstra spesiell hovedpremie. Da setter vi i gang:

01). Påskekrim/nøtt:

Rødreven Ronny hadde vært på tokt i nabolaget der den flotteste Bunny i verden bor, altså på Fjell i Drammen. Like borti gata her bor familien Klukk som flere ganger hadde hatt reven rundt dørene, men aldri hadde reven greid å få tak i min venninne Klitt eller hennes søsken. Der i hjemmet er det alltid glede, liv og røre, særlig nå i påsken. Min venninne Klitt er noe eldre enn resten av flokken, noe roligere, en som man kan ha seriøse og gode samtaler med. En gang spurte jeg henne om hvor mange søsken dem egentlig var, for jeg hadde liksom ikke fått helt orden på akkurat det, og da svarte hun at hun har like mange brødre som søstre, men hver bror har bare halvparten så mange brødre som søstre.

Så hvor mange brødre og søstre er det da totalt i familien?

02). Bunnyquiz:

– Fra hvilket land stammer den første benevnelsen av påskeharen fra?

– Hvilken rase er Bunnys to gulljenter?

– Hva kaller Bunny snuppen sin for her på bloggen?

03). Eggejakt:

Her er fem linker. Hvor mange påskeegg finner du tilsammen når du har kikket innom disse?

Link 1 🐰 Link 2 🐰 Link 3 🐰 Link 4 🐰 Link 5

Dere har dagen på dere, men husk å poste svarene i kommentarfeltet under 👇🏾 før midnatt!!

Lykke til og riktig fin langfredag 😜👍🏾

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#påskemoro #påskekrim #påskenøtt #bunnyquiz #påskeeggjakt #bunnytrash #bunny

45 kommentarer

Siste innlegg