Pandemien er IKKE avlyst!!


Våknet og sto opp i dag. Stelte meg og luftet hundene før jeg så satte meg på balkongen med kaffe og røyk. Det neste jeg gjorde var å sjekke Facebook. Det første jeg møtte var et innlegg fra en person der første setning var «pandemien er avlyst» etterfulgt med kritikk til Bent Høie og regjeringen fordi det er blitt uttalt at covid-19 er under kontroll i Norge, og at samfunnet delvis begynner åpnes igjen.

Jeg leste flere statuser, innlegg og kommentarer om dette. «Bent Høie lyver, de har ikke kontroll», «Hvordan kan han si det??!»

Hva med å tolke det helseministeren og regjeringen uttaler litt annerledes? I stedet for å kalle alt som sies som løgn, hva med å kalle det for sannheter med modifikasjoner?

Det han mente var at de hadde fått ned antallet til under én, og kaller det kontroll. Kanskje landet og det norske folk rett og slett trenger positive nyheter. Mange er dritt lei. Ungdommer flokker seg på lekeplassen rett ved her jeg bor, andre drar i skogen for å møtes, drikke alkohol og feste. Folk drar til Sverige for å handle og driter i om de får karantene. Det hjelper lite å ha samfunnet stengt når folk flokker seg uansett.

Det er enkelt for oss som ikke må ta vanskelige og livsviktige valg for folk å samfunn å komme med pekefinger. Folk påberoper seg faktisk å være eksperter i mange av diskusjonene jeg ser på sosiale medier. Det er selvfølgelig helt greit å komme med meninger, men det får da være måte på, og samfunnet må uansett åpnes opp igjen.

‘Hele’ det norske folk tror at landet har en utømmelig skattekiste, men ingen kister er utømmelige. Masse arbeidsledighet, og det å gjøre Norge fattig vil føre til mye sykdom. En annen ting som har skjedd nå mens vi har vært i karantene er at folks nødvendige behandlinger og operasjoner har blitt kansellerte. Kreftpasienter får ikke cellegift, andre har tumorer, nyrestein, infeksjoner og så videre som ikke blir tatt hand om. Narkomane, alkoholiserte og andre bostedsløse har ikke natthjem og mottakssenter å gå til. Psykiske belastede møter stengte dører. Folk lever i smertehelvete.

De som dør indirekte av covid19 hører vi lite og ingenting om. Mye som må tas i betraktning, men pandemien er IKKE avlyst!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#corona #korona #covid19 #norge

Slapp litt av folkens, og prøv nyte påsken litt 😘

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg