Ønsker Israel og deres statsminister lykke til!

FN-møte preger overskriftene hist og her, og det heves øyebryn etter nåværende statsminister Yair Lapid som er leder og grunnlegger av partiet Yesh Atid, talte til FNs hovedforsamling i går aftes.

I sin tale ytret han at flesteparten av Israels innbyggere, han selv inkludert, ønsker en tostatsløsning. Han er altså villig til å erkjenne en palestinsk stat såfremt denne staten ikke vil bli «nok en terrorbase». En slik erkjennelse kan bli gitt hvis en slik palestinsk stat opprettholder Israels ønske om å leve i fred og sikkerhet, sa han.

Lapid uttalte seg også om Gazastripen som blir styrt av den islamske terrororganisasjonen Hamas. Han tilbyr faktisk Gazastripen økonomisk gjenoppbygging, da med én betingelse, at de islamske terroristene slutter «å skyte raketter mot Israels barn. De må legge ned våpnene», sa Lapid.

Statsministeren ytret videre at Israel ønsker «fred med hele den arabiske verdenen, at fred ikke er et kompromiss, men en beslutning om å nå et mål, og det er den modigste beslutningen vi kan ta».

Under sin tale advarte Lapid også om farene hvis Iran får tilgang til atomvåpen. Den eneste måten å hindre Iran fra å få tak i atomvåpen på, er ved å presentere en troverdig militær trussel. Bare da kan en mer omfattende og sterkere atomavtale med Iran bli gjenstand for forhandlinger.

Lapid ønsker ikke at Iran skal fortsette atomprogrammet sitt. Det er tydelig at han ikke stoler på Iran. Da finner jeg det meget betenkelig å erkjenne en palestinsk stat, og i det hele tatt lefle med tanken om tillit til islamske terrorister, og økonomisk gjenoppbygging av Gaza. Fred med hele den arabiske verden høres vel og bra ut, men nå er det nå en gang slik at hele den arabiske verdenen er islamsk.

Det Lapid burde vite bedre enn de fleste er at islam er islam uansett hvor en er i verden. Islam er islam i Iran, Gaza og Afghanistan. Islam er islam i Pakistan, Qatar og Yemen. Islam styres etter sharia og koranen. I koranen står det at israelske kafirs skal lide og de kan slaktes og kappes hodene av (Koran 47:4, Koran 86:15, Koran 8:12, Koran 9:29). Det er også beordret i koranen at det kan aldri bli fred mellom disse, muslimer skal ikke være i fred med kafirs (Koran 3:28).

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#israel #yaorlapid #lapid #palestina #gaza #iran #fn #fred #vrangforestillinger #koranen #islam #bunny #bunnytrash

4 kommentarer
  1. Vil det verta fred i Midtausten? Svaret er NEI.
   Så lenge der er araberar som bekjenner seg til islam, så vil der ikkje verta fred.
   Gamle profetier seier at det skal koma ein svært brutal krig i araberverdenen, der araberane skal slå kvarandre ihjel. Der skal ikkje vera stein på stein i Damaskus, og i Gaza (by?) skal der ikkje kunna bu folk.
   Det skal vera eitt blodbad som verda ikkje før har sett, og Israel får i oppgåve å rydda opp i elendegheita.
   Ut ifrå beskrivingane, skal dette råka Iran, Irak, Syria, Jordan, Libanon, søraustre delen av Tyrkia, og Gaza.
   Legg ein deisse profetiane til grunn, er ikkje framtidsutsiktene for Midtausten vidare lystige.

    1. Jo, det er nå så, men når me veit kva som står i Koranen, om å slakta alle som ikkje vil bøya seg, og me veit at der er to (minst) konkurerande retningar, som hatar kvarandre, er det ikkje så vanskeleg å vera profet heller.
     Interresant verte det iallefall å sjå kor treffsikre deisse profetiane vil vera.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg