Nei Anniken Huitfeldt, slutt å bidra til terroristsamfunn!!

Nå har jeg altså vært en av de som mener en skal hjelpe til i humanitære kriser ved å hjelpe til i nærområdene for hvor tragediene oppstår. Ved å hjelpe der de er kan man hjelpe et enormt høyere antall mennesker enn man gjør ved å ta inn i Norge noen få utvalgte til vårt eget lille rike. Dette er et faktum. Et annet faktum er at i denne sinnsyke verden av krig, naturkatastrofer og i det hele tatt, så er det helt umulig for lille Norge å hjelpe alle. Det vil kun destruere Norge som velferdsnasjon hvor en risikerer å ødelegge eget land og vårt fungerende «demokratiske» og «frie» samfunn.

Uansett hvor mange i vårt land som måtte mene og tro det motsatte, så har ikke Norge en utømmelig «skattekiste» som vil vare for alltid med å kaste ut økonomisk bistand til ethvert land som av forskjellige situasjoner havner i en krise. I fjor viste tall at 3000 kvoteflyktninger i året til Norge koster minimum 50 milliarder kroner, det vil si at hver kvoteflyktning betaler nordmenn og Norge 16,5 millioner for.

Nå har det oppstått en situasjon hvor den islamske terrororganisasjonen Taliban ber det internasjonale samfunnet i helhet om hjelp etter et voldsomt jordskjelv i Afghanistan som har krevd minst 1000 menneskeliv der. Dette er tall jeg har hentet fra BBC.

Som alltid trår bistandsorganisasjoner, naboland og andre til med hjelp, også denne gang, bekreftet av den høytstående islamske Taliban-terroristen Qahar Balkhi, men han krever også på vegne av Afghanistan at denne hjelpen «må skaleres opp veldig mye, fordi dette er et katastrofalt jordskjelv som de ikke har opplevd på flere tiår». De har selv ikke midler til å gi folk hjelpen de trenger.

Det var natt til onsdag i området ved byen Khost at dette enorme jordskjelvet var. Tallet på døde og skadde ventes å stige, de har ikke oversikt enda, men i tillegg til de 1000 som allerede er bekreftet omkommet, meldes det at minst 1500 er skadd. FN anslår at nesten 2000 hjem ble ødelagt i jordskjelvet.

António Guterres som er generalsekretær i FN har uttalt at han regner med at verdenssamfunnet hjelper Afghanistan, og selvfølgelig har utenriksminister og arbeiderpartipolitiker Anniken Huitfeldt lovet at Norge vil hjelpe til. Det heter seg også at USA vil hjelpe til.

Jordskjelvet nå oppsto nesten ett år etter at Biden-administrasjonen gjorde slutt på 20 år med militært nærvær i Afghanistan. Islamistbevegelsen Taliban tok raskt over kontrollen i landet og har gjort vondt verre for menneskene der. Kvinner behandles som dritt, må dekke seg fullstendig til og lever intet liv som er verdt å leve. Situasjonen er umenneskelig med offentlige henginger på byenes torg over hele landet.

Så med dette sagt, så får folk mene hva de vil om hvor grusom jeg er, men å bidra med noen som helst form for hjelp til Afghanistan, islam eller Taliban burde ikke forekomme. Det burde være uaktuelt. Da bidrar man bare til å igjen bygge et større terrorsamfunn. Naiviteten må stoppe. Taliban driter i mennesker. Det har ingen hensikt å bidra til land som ikke bryr seg om menneskerettigheter, menneskeverd og menneskeliv. Bistand bør gå dit der bistanden hjelper, og det er mange andre steder på planeten vår.

Fuck deg Anniken Huitfeldt!

Takk!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#jordskjelv #afghanistan #taliban #islamister #terrorister #norge #bunny #bunnytrash

3 kommentarer
    1. Jeg er selv fra det landet og kan garantere at ikke 1 krone har gått til hjelp eller støtte for de trengende i de siste 22 årene. Milliarder av kr/dollar ble kun fordelt mellom de som suger blodet til fattige mennesker der nede og flyktet når tiden var inne. Det Norge og resten av verden gjør nå ved å sende penger til Afghanistan betyr i praksis å styrke taliban med å bli enda mer selvstendig for å drepe og skape mer faenskap.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg