Mine høydepunkter fra 2022!

Hvert år på denne tiden får jeg en spilleliste «oppsummering» fra Spotify som liksom skal fortelle meg hvilket musikkalbum jeg har hørt på mest gjennom året, hvilken artist/band jeg har hørt på mest, hvilken sjanger, og så videre.

I fjor tronet artisten LP på alle låtene på topp ti, mest spilte album og artist. Madonna var også med. Jeg hadde ingen argumenter om at de statistikkene de hadde ført den gang var uriktige. Men i år er jeg ikke helt enig, noe skurrer. De er inne på noe, men noe skurrer likevel..

At Madonna er den mest spilte artisten hos meg kommer ikke som noen bombe. I fjor var hun nummer 2 etter LP, fordi jeg oppdaget ikke LP før i fjor sommer og fikk fullstendig dilla. Bare så fantastisk bra musikk, og dama har helt rå stemme. Helt amazing!! Men nonetheless, Madonna er mitt idol hun har fulgt meg «hele livet» og har låter som blir spilt jevnt her i huset til forskjellige anledninger. Attpåtil ga hun ut et remix samlealbum i år med hennes 50 nummer 1 Billboard hits. Som den eneste artisten som har 50 nummer 1 hits på noen Billboard liste. Albumet heter «Finally Enough Love: 50 Number Ones». At en låt med LP skulle bli «mest spilte låt» hadde jeg trodd på uten å mukke. Her står det at låten hennes «One Last Time» er den mest spilte låten min gjennom det siste året. Den er veldig bra, men når det står at jeg har spilt den 33 ganger, så vet jeg at noe er feil. For jeg vet at jeg har spilt andre låter med henne, eksempelvis «Goodbye», «When We’re High» og «How long can you go» langt flere ganger. Jeg tar ikke i om jeg sier hundre ganger hver gjennom året. Jeg tror nok også hennes helt nye singel «Line it up» er blitt spilt mer enn 33 ganger også.

Jeg kan med sikkerhet si at Taylor Swifts nye låt «Anti-Hero» er blitt spilt langt mer enn 33 ganger. Samarbeidet til Elton John og Dua Lipa «Cold Heart» er nok også blitt spilt mer enn dette.

At Dansepop er mest spilte sjanger skal jeg ikke argumentere imot, det er musikken som blir spilt når det er vorspiel, fest eller samlinger. Jeg spiller en del innenfor diverse rockesjangere når jeg er alene, men det faller liksom ikke ofte i smak ellers blant andre, så.. Top 5 favorittartister er fullstendig innafor, men så reagerer jeg igjen.

Nummer 5 på låtlista heter «What you waiting for?» med Gwen Stefani, jeg liker låta og synes Stefani er kul, men det er mange år siden jeg brukte å spille denne. Om den har blitt hørt noen ganger siste året kan jeg tro på, noen ganger setter man på en gammel spilleliste, men at den skulle bli blant de mest spilte går faktisk ikke an. «Girl Gone Wild» med Madonna er havnet nummer 4, jeg hører den innimellom, men jeg har mange låter med den dama jeg spiller langt oftere, eksempelvis «Come Alive», «Like a prayer» og «Ghosttown».

Så til det store sjokket, nummer 2 på lista er «Who do you think you are» med Spice Girls, og med det er det bekreftet at noe er galt med Spotify, for den dagen jeg personlig setter på det rælet der da har jeg blitt en hetero rosablogger med brystimplantater i rompa og lipfillers rundt kaviastjerna!

25 898 minutter spilletid hører ikke hjemme noen steder. Det er under 432 timer. Da snakker vi under 1,2 timer daglig. Hahaha.. så med det er det ikke noe poeng å tro på statistikkene til Spotify.

Stemmer din Spotify oppsummering? Hvilke artister, band, låter og album har du hørt mest på i år?

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#spotify #bunny #bunnytrash

 

 

6 kommentarer
    1. Her var det Madrugada, Sam Smith, Coldplay, og Bruce Springsteen jeg hørte mest på gjennom året! Alt etter hvilken stemning man er i.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg