Krim fra virkeligheten: Kurt «Chopper» Bachseitz!

Hahaha.. denne historien er festlig da, god morgen folkens, og les:

Sommeren 1981 begynte «Chopper» å dukke opp i telefonsamtaler på kontoret til tannlegen Kurt Bachseitz i Neutraubling i Tyskland. «Chopper» spydde ut fornærmelser med en forvrengt stemme og så bare ut til å være hyggelig mot den da 16 år gamle tannlegeassistenten Claudia som jobbet der.

På et tidspunkt ringte tannlegen politiet for å finne kilden til den antatte personen som terroriserte ham under telefonsamtaler. Den tyske Bundespost byttet ut hele telefonledningen og installerte tekniske feller for å finne kilden til stemmene. Politiet sjekket nærområdet for mulig ulovlige radiosendinger.

Senere begynte stemmene å komme fra vasker, toaletter og stikkontakter på tannlegekontoret også.

Til tross for å bruke 60 000 tyske mark for å avdekke kilden til stemmene, lyktes verken politiet eller Bundespost med å finne kilden. Som sådan overlot politiet ansvaret til kriminalpolitiet som grunnla spesialenheten «Soko Geist».

Kriminalpolitiet håpet å løse saken raskt, men da hadde historien om «spøkelset» spredt seg over hele verden; journalister fra USA, Japan og til og med New Zealand kontaktet tannlegeassistenten Claudia for å få henne til å lokke og vise frem spøkelset. Flere aviser tilbød Claudia eksklusive kontrakter, magasinet Stern tilbød henne 120 000 tyske mark. Til og med parapsykologer kom for å besøke tannlegekontoret og for å finne ut om «Chopper».

Kriminalpolitiet ransaket 55 naboleiligheter, gjorde ultrastemmemålinger i kloakken og til og med høyfrekvente fysikere bygde opp måleapparatene sine. Imidlertid kunne de alle bare spille inn stemmen, men ikke finne kilden.

Link: «Chopper» (Wikipedia)

Først i mars 1982 ble «Chopper» avslørt som et PR-stunt iscenesatt av tannlegen selv, hans kone og den nevnte sekretæren. Ekteparet la seg frivillig inn på psykiatrisk sykehus og tannlegesekretæren Claudia skiftet identitet og «forduftet».

Link: 84 historier krim fra virkeligheten.

Hehe.. originalt og kreativt, synes dere ikke? 😜

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#chopper #tannlege #claudia #spøkelse #kurtbachseitz #neutraubling #tyskland #krim #historie #bunny #bunnytrash

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg