Kan jeg spørre hvilken av disse 3 dere liker best?

Det er tre nye låter i musikkverdenen som jeg har dilla på i disse tider. Det er Kim Petras og Sam Smith med låten «Unholy», Taylor Swifts «Anti-Hero» og Royale Payale som sammen med LP har laget låten «Line it up». Så jeg tenkte å spørre dere som er innom her i bloggen i dag, om hvilken av disse tre dere liker best?

Veldig hyggelig om dere orker svare.

Innimellom skriver jeg litt om musikk, men jeg har merket meg at få andre gjør det. Anbefaler musikk man har hørt eller liker. Så jeg er litt nysgjerrig på om folk her faktisk hører på musikk? Hvis ja, er det liksom da bare bare gammel musikk fra din egen «storhetstid»? Er dere åpen for ny musikk, det som lages og spilles i dag? Jeg selv er altslukende, jeg liker nytt som gammelt, det som jeg synes er bra. Veldig åpen der. Kanskje dere kan si litt om hvordan deres forhold til musikk egentlig er?

Og hvilken av disse tre dere liker best? 😜


– Unholy –


– Anti-Hero –


– Line it up –

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#musikk #bunny #bunnytrash

26 kommentarer

Siste innlegg