Kan jeg sove her?? Badet var litt kult da!

Ankomst Bergen var hustrig, vindfullt og småvått. Men er ikke det hva Bergen er kjent for? Første gang jeg hadde meg en weekend i denne byen så var her så vått og kaldt at jeg tror ikke jeg var mer enn en time utendørs hele den helga. Da hadde jeg suite, så det var greit. Men det er mange herrens år siden. Vi var også et vennegjeng på en weekendtur her i fjor sommer, da fikk vi se Bergen på sitt beste, hellige kaninmåne så flott her var. Da hadde vi jo sol fra ankomst til avgang.

Nå er jeg her igjen, alene, på et bittelite rom. Minste hotellrommet jeg har sett i dette landet, kanskje det minste noensinne når jeg har booket rom uansett hvor i verden? Jeg har vært steder jeg bare har betalt for seng, og til og med da har rommet vært større. Må flytte på min lille handbagasjekoffert hele tiden for å ikke snuble i den, haha..

Men dette er bra nok, må si at fire stjerner er veldig ustabilt, tre stjerner og fem stjerner så vet man mer hva man får. Det er min erfaring. Her har jeg forresten en helt fantastisk utsikt inn i en bakgård også, *ler*.. masse flotte hustak *yuhuu*..

Men seriøst, senga er kaningod, som den vi har hjemme, så sove godt skal jeg nok. Jeg liker også designet på badet, og flisene. Blir nok vått der inne etter en dusj, for dusjen har ikke forheng eller dør. Snakker om dør, det er vindu mellom badet og senga. På bildet ser det ut som en svart dør. Det er altså et vindu. Interessant, hehe.. og er det to restauranter. Den den ene spiste vi på da vi var her i fjor sommer, der trenger jeg ikke spise igjen *ler mer*.. Det er også Remabutikk i underetasjen,  det er ok, da ble det ble kort vei for å kjøpe tannbørste og tannkrem.

En ting som er superbra her er beliggenheten, kan ikke være mer i sentrum av Bergen enn dette vel? Kanskje et minutt? Ubetydelig. Passer meg utmerket. Gatene bak hotellet forelska jeg meg i forrige sommer, små smale gater med sjarmerende små steder for både mat og drikke. Skal gå en runde nå snart. Mobilen er straks ferdig ladet.

Sånn ellers er det ikke så mye mer å si om ankomsten. Jeg kjenner to mennesker i byen her (såvidt jeg vet), min savnede venninne, og ei fra barndommen, og kommer jeg til å treffe noen av dem? Foreløpig så ser det ut til at det blir meg i mitt eget selskap i dag/kveld. Vet om noen via blogg da, personer jeg aldri har møtt, men vært stille fra de kantene også en stund nå. Men hvem vet, kanskje de leser dette innlegget?

Hvis noen har tips og forslag til morsomheter og ting verdt å se, besøke, eller få med seg her i Bergen sentrum i dag, så er det bare å komme med dem. Det verdsettes!! Har et par steder jeg skal innom da, som er planlagt, ren nysgjerrighet, hehe.. Nå er mobilen ferdig ladet, så dermed stikker jeg ut, er jeg riktig heldig så kanskje jeg treffer noen kule folk å henge med? Noe god mat skal jeg alltids greie å finne av meg selv.. 😜

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#helg #magic #bergen #bunny #bunnytrash

16 kommentarer
  1. hvor ligger dette hotellet da? du har virkelig valgt rett tidspunkt for å tusle i Bergen 😊 skal jo være øs pøs fra alle ender 😊er erkebergenser og elsker min by. hadde jeg vært der skulle vi tatt en kaffi eller noe. Bergen har jo alt. nyt Bryggen. ikke bare forsiden. Fløyen med nye vogner nå. Er du tøff tar du Ulriken og. mat på toppen er jo både dyrt og herlig 😊Kos deg uansett!

   1. Det er ikke jeg som har valgt tidspunktet for besøket. Er her i forbindelse med en markering i morgen. Hotellet er Korskirken. Testa Ulrien og oppi der i fjor sommer. Tror ikke det er noe poeng nå i denne tåka 😜

  2. Ville absolutt stukket innom Altona vinbar & kjøkken 😍. Og Lepramuseet, St. Jørgens Hospital – om det er åpent. Ha kaninfin hælj !

  3. Eg er KLAR! JuHuuu Halvveis pakket og ferdig dusjet 🙂
   Ta det m ro, YR melder da tålig bra vært i morgen så det blir bra 🙂
   Gleder meg til tur og skal bli konge å endelig treffe deg!
   Kos deg i kwell i så skravles me i morgen!

   Klem Vibbe 🙂

  4. Bergen er en flott by selv i regnevær.Synes hotellrommet er fint jeg,utsikten og.Regner med du har funnet noen kule folk å henge med.Kos degvidere🥰

   1. Noen synes vel det, men jeg er ikke helt der 🙈 siden det blåser, er tåke og regner så er folk veldig travle. Så nei, henger alene i kveld jeg, men koser meg enda så det er bare finfint 😜

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg