Jeg er ikke så flink på å ta feriebilder egentlig.

 Jeg er ikke så flink til å ta bilder her som jeg trodde jeg ville være. Har liksom ikke «tid» til å se ferien gjennom mobillinsa, hehe.. men tenkte jeg måtte slenge inn noe her til dere som stikker innom.

Det er jo både morsomt og rørende at så mange stikker innom her på tross av min inaktivitet, at så mange har ønsket meg god ferie, at så mange har skrevet til meg at jeg ikke må slutte å blogge og at så mange faktisk har skrevet til meg at jeg er savnet her. Jeg har jo egentlig ikke vært borte.

Bildene her er hips om haps, ikke kronologisk eller sammenhengende i det hele tatt. Vi har spist masse deilig mat, svømt i drinker og i havet, møtt noen av vennene våre her og bare kosa oss.

«Hotellet» vi bor på bodde jeg for 16 år siden og faktisk samme leiligheten som vi først fikk tildelt da vi kom. Siden den gang har de ikke gjort noe innvendig, det har skikkelig forfalt. Vi måtte be om en annen leilighet, rett og slett. Utenfor er det helt nydelig, masse sjarm og atmosfære. Masse flotte blomster, busker og i det hele tatt. En oase. De som jobber på hotellet nå skjønner ikke noe annet enn tyrkisk, og de vet ikke hva en Strawberry Daiquiri er. De jobber samtlige 24/7 og fortjener masse respekt for hva de gjør. Jeg vil veldig gjerne støtte disse sliterne, men i september skal vi bo på firestjerners, med orkideer og boblevann.

Ikke at hotellet betyr så veldig mye, vi sover jo bare der. Rene senger, en dusj som fungerer, aircondition og kjøleskap er liksom kravet. Men det er noe med at det er greit at besetningen kan litt engelsk og kan lage de enkleste cocktails, vi er på ferie, vi skal ha litt luksus, hehe..

Nå ligger vi på stranda, temperaturen har gått litt opp hver dag, så nå bikker vi 30 pluss. Det er deilig. Senere inviterer vi noen av våre kurdiske venner til festlig lag på hotellet, deretter blir det bargata, høy musikk og masse forskjellig god drikke, dans, moro og klovneri.

Nå skal jeg nyte sola og stranda litt til sammen med snuppen min. Kos dere alle sammen, og skål!! 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#ferie #alanya #sol #sommer #tyrkia #bunny #bunnytrash

29 kommentarer

Siste innlegg