I dag diskuteres selvmordspakten og Norges skjebne!

«Vår» statsminister og leder i partiet Høyre Erna Solberg har enda på ingen måter snudd i saken om selvmordspakten med FN som hun kaller en «ikke juridisk bindende plattform». Ikke engang etter kraftige reaksjoner hos folket i form av sterke uttalelser på internett, underskriftskampanjer, demonstrasjoner og at partiet som er hennes største allierte i regjering er imot. Fremskrittspartiet er imot avtalen slik den er nå og har tatt dissens, og de har presset frem at saken tas opp i stortinget for votering. Og alle partier må ta stilling. I dag er dagen det skjer.

Folket er skuffet etter at «vår» egen folkevalgte statsminister forsøkte å føre oss bak lyset og inn i mørket som denne «pakten» innebærer. Det er Erna klinkende klar over,  men ser ikke ut til å bry seg om det.

I dag er dagen at  FrP fremmer sitt forslag om å avvise FNs migrasjonsplattform i Stortinget. «Denne erklæringen vil gjøre mer ulovlig migrasjon lovlig. Mange land har allerede sagt nei. FrP sier NEI!» – skrev Sylvi Listhaug på Facebook tidligere i dag.

USA, Australia, Østerrike, Bulgaria, Kroatia, Tsjekkia, Estland, Polen, Israel, Ungarn, Italia og flere land til har tatt AVSTAND og sagt NEI til denne avtalen blant annet fordi den legger til rette for redusert ytringsfrihet i de landene som signerer. Det ytres også bekymringer ang migranters rettigheter til regulær innvandring uten at det nevnes hvilke konsekvenser det har for mottakerlandene.

Erna Solberg gjentar stadig at avtalen ikke er juridisk bindende. Hvis den ikke er juridisk bindende, hvorfor er det så mange land i Europa som ikke vil signere? I tillegg til stormakter som Australia og USA?!

Og hvorfor er den da så viktig for henne å signere? Det sies at det er fordi hun ønsker en stilling i FNs sikkerhetsråd. Hun ser da ut til å være villig til å svikte et helt folk og sitt eget land for denne stillingen. Men hun har vel kanskje også planer om å migrere etter alt dette, slik som flere statsministere i Norge har gjort før henne.

Argumentene til Erna for å inngå «pakten» er blant annet:

«Ordninger for retur av migranter», men hun skriver også i sin offentlige blogg:

«Vi er fornøyd med å ha fått gjennomslag for mange av våre prioriteringer. Likevel skulle vi gjerne sett at avtalen gikk enda lengre på enkelte områder, for eksempel nye steg på retur og systemer for å begrense eksport av velferdsytelser

«Selv om avtalen anerkjenner at alle migranter, både de regulære og de irregulære, har grunnleggende rettigheter og at disse må respekteres fullt ut, tillater den landene å forbeholde visse rettigheter og velferdsgoder til de regulære migrantene.»

«Avtalen legger opp til at landene skal gjøre det mulig for migranter å nyttiggjøre seg opptjente velferdsgoder i de tilfeller de velger å flytte til andre land

Det er mange motsigelser i denne migrasjonsavtalen som visstnok ikke er juridisk bindende. Og en del ordkløveri som feks punktet om velferdsgoder til de regulære migrantene. Det fremkommer jo i avtalen at irregulære skal gjøres regulære, dvs at BÅDE irregulære og regulære blir «forbeholdt visse rettigheter og velferdsgoder» og BÅDE regulære og irregulære kan «nyttiggjøre seg opptjente velferdsgoder».

Hva med kostnader og konsekvenser??!

Her er blogginnlegget til Erna.

Les selv: FNs Migrasjonsplattform

Her er TV- diskusjonen om migrasjonsavtalen fra 29. november.

Link: NRK debatten!

Her skriver Sylvi Listhaug sannheten.

Link: SylviListhaug.com

Og her er mer om migrasjonsavtalen og FNs Agenda 2030.

Link: Plattformen til Helvete!

Hva mener DU om dette??

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#politikk #migrasjonsavtale #plattform #fn #erna #solberg #statsminister #fjerna #høyre #blogg #innvandring #frp #dissens #asylsøkere #frykt #velferdsordning #velferdsytelser #ytringsfrihet #handling #konsekvens #innvandringspolitikk #avsky #regulære #irregulære #rettigheter #ulovlig #redsel #innvandring #lovliggjøres #fn #verdensregjering #mistillit #overmakt #nrk #fremskrittspartiet #sylvi #listhaug #norge

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg