Hva føler folket nå når migrasjonspakten blir virkelighet?

Torsdag 13.12 redegjorde Utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide (H) for FNs migrasjonsplattform i Stortinget. Jon Engen-Helgheim (FrP) omtalte det som en god og ærlig redegjørelse, men en redegjørelse som også bekreftet at avtalen har flere svært uheldige formuleringer.

Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Sosialistisk Venstreparti ville ikke en gang debattere saken og nektet å snakke om avtalens innhold. Noe som enten kan tyde på at de støtter avtalen fullt ut, men lar regjeringen ta smellen alene hvis det er som folket bekymrer seg for, nemlig en selvmordspakt for Norge. Eller så kunne grunnen være at de visste at avtalen allerede var inngått. En debatt ville vært unødvendig, frustrerende og bortkastet tid.

Er det slik at ikke-regjeringspartiene bruker situasjonen til å sette Fremskrittspartiet ut av spill, henge dem ut som den store stygge ulven og få dem stemplet som ikke-troverdige en gang for alle?! Sylvi Listhaug og FrP har siste tiden blitt beskyldt for dobbeltspill i migrasjonspaktsaken. Og det fra flere hold!

Utenrikskomiteen leder Anniken Huitfeldt (Ap) kritiserte regjeringen for ikke ha bidratt til å ha en informert debatt tidligere. Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) sa at hun hadde informert om saken da hun holdt sin utenrikspolitiske redegjørelse til Stortinget. Den inneholdt ikke mer enn tre setninger om migrasjonsplattformen, svarte Huitfeldt.

Mye tyder på at regjeringen bevisst har holdt migrasjonsavtalen for seg selv disse to siste årene den har vært planlagt. Fremskrittspartiet er en del av regjeringen. Har også de sveket det norske folk? Eller prøver visse politikere å medier å tåkelegge sannheten med beskyldninger?

Fakta som forsøkes tåkelegges er at i 2016 deltok Sylvi Listhaug i den norske delegasjonen til FNs toppmøte om migrasjon i New York. Det etter migrasjonskrisen i 2015 og «hele» verden deltok for å håndtere migrasjonsspørsmålet. Møtet var starten for arbeidet med selve migrasjonsavtalen, og det burde være, og var en selvfølge at Norge deltok i forhandlingene. Listhaug deltok i begynnelsen av en prosess der hun kjempet for et annet innhold i avtalen. Sluttresultatet fikk et innhold som ikke FrP ønsker å signere for. Dette burde ikke være vanskeligere å forstå enn at en er på visning på en leilighet og får vite at det er ikke lov å ha hunder og katter der. Hvis en da har to hunder og tre katter så signerer man ikke kontrakt. Man driver ikke med dobbeltspill eller er korrupt hvis man ikke signerer for en leilighet fordi en var på visning. Hvis huseier ikke vil gjøre endringer på husleieavtalen så er man i sin rett til å si nei dette vil man ikke signere for. Det er da virkelig ikke noe galt i det!

Migrasjonsavtalen har en rekke forpliktelser som veldig mange ikke støtter, likevel stemte samtlige politiske partier her til lands for at Norge skulle tilslutte seg avtalen. Fremskrittspartiet var eneste parti som stemte imot norsk tilslutning. Et spill for galleriet, eller er de virkelig mot avtalen??! Ville statsminister Erna Solberg latt FrP drive et slikt dobbeltspill uten å ta til motmæle? I think not..

For de som ikke har fått med seg hva dette handler om, så er det en avtale med FN om en verdensregjering hvor Norge mister sin suverenitet til å bestemme selv i eget land. En «selvmordspakt» som vår statsminister Erna Solberg valgte til nylig å holde tilbake for folket, en selvmordspakt som svikter det norske folk, tar livet av den norske kultur, våre holdninger, vår ytringsfrihet og vårt Norge. En selvmordspakt som gjør ulovlige migranter lovlige og tillater 260 millioner migranter til å bevege seg fritt mellom landene som har signert avtalen, og de land de velger å bosette seg plikter å ivareta deres interesser, velferd og økonomi.

Noe som sier seg selv er at disse millioner av migranter ikke kommer til å flytte til for eksempel Syria, Iran, Irak, Marokko, Pakistan, Romania, Tunisia eller Somalia.

De kan heller ikke migrere til USA, Australia, Slovakia, Sveits, Østerrike, Bulgaria, Kroatia, Tsjekkia, Estland, Polen, Israel, Ungarn, Chile, Latvia eller Italia. Disse landene ville ikke være med på denne ødeleggende avtalen og sa tydelig i fra om det.

Så da.. hvor tror dere flesteparten av disse migrantene vil gjøre av seg? Det er vel ikke til å legge skjul på at Norge og Danmark er blant de mest attraktive landene. Så da kan en bare tenke seg til konsekvenser av dette. Prisen vi må betale blir garantert høyere enn noen kan forestille seg, og da er det ikke bare snakk om den økonomiske prisen.

Marine Le Pen om FNs migrasjonspakt: https://www.facebook.com/100003902224663/posts/1339138116226250/

I går onsdag 19/12-18 var den offisielle datoen for inngått avtale mellom den Norske regjering (minus FrP som er imot) og FN. Avtalen, også omtalt som «selvmordspakten» som «vår» folkevalgte statsminister Erna Solberg og hennes crew har lurt det norske folk inn i, mot vår vilje.

Jeg skjønner godt at folk ikke vil stemme Høyre igjen, men jeg skjønner ikke helt tankegangen med at enkelte mener Fremskrittspartiet burde  trekke seg ut av regjeringen. Jeg skjønner heller ikke truslene om å ikke stemme FrP. Regjeringen vår nå er som Kolera, og personlig vil jeg heller ha Kolera fremfor pest som er alternativet. Politikken som foregår i Norge nå er helt forferdelig, det tror jeg vi alle kan enes om.

Her flagges det på halv stang og vi har tent et lys. Hva tenker og føler dere, det norske folk rundt omkring i dette snart maktløse landet vi fremdeles kaller Norge?

😢

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#migrasjonsavtale #migrasjonspakt #plattform #selvmordspakt #selvmordsavtale #forræderi #svik #marokko #marrakesh #fn #sylvi #listhaug #sylvilisthaug #verdensregjering #statsminister #erna #solberg #høyre #h #fremskrittspartiet #frp #venstre #v #marinelepen #marine #lepen #le #pen #forræderi #dobbeltspill #kristeligfolkeparti #krf #arbeiderpartiet #ap #senterpartiet #sp #sosialistiskvenstreparti #sv #landesorg #pest #kolera #inemarieeriksensøreide #inemarie #eriksensøreide #ine #marie #eriksen #søreide #jonengenhelgheim #jon #engenhelgheim #engen #helgheim #annikenhuitfeldt #anniken #huitfeldt #storting #islam #islamisering #regjering #norge

4 kommentarer
    1. Hva slags signal tror dere at FN pakten vil sende til ALLE potensielle millioner av Muslimske migranter, inklusiv erfarne ISIS krigere som nå må rømme sine tidligere områder? Erna er den største forræderen vi noen gang har hatt i Norges land og må fjernes for å redde våre barns fremtid.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg