Hun prøvde drukne seg hun da!

Snuppen min sendte meg en video fra Sverige, dere vet det gale islamlandet som er vår nærmeste nabo. Jeg blir så oppgitt over tilstandene der at jeg nesten blir rystet, og jeg synes det er helt vanvittig at det norske folk vil ha slike tilstander her i Norge. Altså, hvorfor vil ikke folk at vi skal ha det fredelig, trygt og godt? Det er for meg en gåte.

Nå har vel alle her til lands nå hørt om Rasmus Paludan, en dansk-svensk advokat, samfunnsdebattant og politiker. Han er i dag partileder for det danske politiske partiet Stram Kurs, som ble stiftet i 2017. Dette partiet ønsker blant annet å forby islam i Danmark. Det er ikke det dummeste forslaget jeg har hørt, faktisk er det noe av det beste som kan gjøres for å ivareta og verne om våre vestlige samfunn, slik jeg ser det. Samtidig er denne Paludan litt av en aktivist, han har laget seg som mål å vise danskene og nordmenn hvilken galskap islam medfører, og da bruker han Sverige som eksempel. Nå har han altså flydd rundt i Sverige og brent koraner. Det blir helt ville tilstander av dette. Islams følgere setter biler i brann, flyr på folk og politi. Knuser butikkvinduer og gjør alt som vi nordmenn vet er galt. Mens islams følgere mener dette er riktig oppførsel når dem ser noe dem ikke liker.

Tilbake til denne videoen snuppen min sendte meg. Snuppen min liker TikTok og fant denne videoen der. Den er sett over 4 millioner ganger, for det er jo helt patetisk absurd, vi snakker om å bli indoktrinert av islam. For videoen viser at Paludan står på andre siden av en elv og tenner på en koran, og en muslimsk kvinne reagerer da med å hoppe i elva for å drukne seg. Hahaha.. altså unnskyld at jeg ler. Jeg vet at koranen er muslimers hellige bok, men det er fremdeles bare en bok. Altså om noen brenner bøker som er hellige for meg (jeg har noen), så prøver jeg ikke ta mitt eget liv, noe så utrolig dumt. Jeg vil heller ganske enkelt bare mislike personen som gjør det, ganske enkelt. Men så har vi jo det da, et intervju med to muslimske kvinner for litt tilbake siden, der hun ene sier at når noen brenner koranen så føles det verre enn når ens sønn blir drept. Altså det etterlater meg med tanken at hun heller ofrer sønnen sin framfor en koran. Hjelpes..

Anyways, denne profilen på TikTok som har postet denne videoen har kun lagt ut to videoer på sin brukerprofil. Den andre videoen er også fra koranbrenningen i Sverige, der ser man islams følgere hopper i elva og svømmer over, så flyr de på politiet og er helt gale slik jeg ser det. Blir fint her til lands når det skal være slik at vi skal fylle opp med flere som flyr på folk når de ser noe de ikke liker. Jeg vet jo hvordan det er, har jo blitt flydd på noen ganger. Vel, det er jo bare å stålsette seg, dette er jo hva folk ønsker. Dette er jo hva folk stemmer frem.

Video 1: Dame hopper i elva.

Video 2: Svømmer over for å ta politiet.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#paludan #stramkurs #koranbrenning #islambrenning #sverige #danmark #norge #bunny #bunnytrash

2 kommentarer
    1. Tror dere at Norge er noe bedre enn Sverige? Nei, absolutt ikke…..det er bare det at norsk sosialistisk presse ikke formidler tilstander i Norge…kun fra andre land (ok..hovedsaklig da). Derfor TROR vi norske at Sverige er så forferdelig ille. Begynn å lese nyheter fra andre land, da blir bildet et annet. Da får vi nyheter vedr. Norge på en helt annen måte. Hvor lenge skal vi akseptere at norsk presse siler nyheter og beskytter “sine”. Dette gjelder overgrep, voldtekter, ran, bilbranner, lokal kriminalitet der butikker og private hjem blir raidet av stort sett en gruppe….og de er ikke norske, for å si det sånn. Jeg vil ha en ærlig og redelig presse. Stopp pressestøtten som undergraver nyhetene. Jeg bor i utlandet deler av året, og kan sammenligne land mot land.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg