Hjemme hos gullene!

Da er vi vel hjemme etter ferie. En ferie som enda ikke er over da snuppen min enda har to uker fri fra jobb og vi har noen små planer hist og her. Men hellige kaninmåne så deilig det har vært og omsider ha vært i Alanya etter nesten tre år med plandemi og faenskap. Ikke det at faenskapet er over enda, det blir det nok aldri, det er nok flere planer som skal settes til livs dessverre.

Godt var det uansett å få alt på avstand, bo i en stille vakker «oase» så sentralt i Alanya, treffe våre bestiser og flere til der nede. Ligge på stranda, bade i havet, gå lettkledd, drikke iskalde Strawberry Daiquiris, spise masse deilig mat, pizza til brunsj hver dag, shoppe, besøke nye steder, danse og alt ellers hva vi har gjordt. Ikke synes jeg det var så ille med én times flyforsinkelse hver vei heller. Mindre stress er jo ikke å forakte for min del, og når en hører om flykaoset som er oppstått, så har jo vi vært superheldige, hehe..

Nå er vi uansett hjemme igjen. Noe som alltid er fantastisk herlig er jo å komme hjem til jentene våre Ella og Ariel. Vi (de) var også så heldige at de har fått være hjemme i eget hjem mens vi har vært borte, et vennepar (veldig takknemlige Leif og Annette) bodde her hos oss mens vi var borte.

Tyrkia er ikke noen tur å ta med jentene. De er nok bereiste til mops å være. De har reist med biler, busser, tog, båter og hva det måtte være. Jada, de har reist med fly også, til nordnorge og Spania. Alt de har fått være med på har gjort dem til trygge jenter.

De er så utrolig gode og glade, og sløve og rare, hehe.. ligger her og lager lyder som betyr «klø meg, kos med magen min». Mops er selve symbolet på ekte kjærlighet, Ella og Ariel er hjertegull 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#ferie #mops #hund #pug #ella #ariel #pugs #hjertegull #familie #mylittlefamily #villasonata #alanya #tyrkia #homesweethome #fjell #drammen #norge #bunny #bunnytrash

8 kommentarer
  1. Bare hyggelig 💞 det var så koselig og passe dem. Savna dem fort når vi dro 🙁
   Savner den kosen og kjærligheten dem ga oss 😘😘 de er så snille og morsomme ☀️😘

  2. de er verdens søteste. se på disse fjesene. de er såååå søte, jeg tror jeg blir hormonell nå og grine. Jeg tror små babyer og små hund trigger noe hormoner hos oss kvinnfolka 😛
   Kanskje du kan skrive noen artikler om hvordan bli god hundemamma og hundepappa? Vi snakker om hund, men mannen her sier at det få bli enten hund eller baby, men ikke begge samtidig. Kanskje først hund så baby eller omvendt

   1. Jeg tenker at hvis begge deler så er det nok lurt å få baby først, da reduseres sjansen for at hunden blir sjalu eller føler seg oversett. Hvis du får en liten hund, feks chihuahua eller noe sånt, ikke bær på den. Mange driver å bærer på små hunder, da blir de stressa og gneldrete når de møter andre hunder fordi de ikke mestrer helt å møte andre på bakkeplan. Det er en dum ting mange gjør, å bære på hundene, de har fire føtter for å være på bakken og mestre verden derfra.

     1. Jeg er ingen ekspert på hunder, men jeg anbefaler valpekurs, videregående kurs, og bronsjemerkekurs i det minste når en skal ha hund. Egentlig burde det vært kurs å bestå for å ha hund, med sertifikat. Alt for mange som vanskjøtter hundene sine. Men det med å ikke bære hunder er logisk.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg