Happy Birthday Snuppen!

I dag har snuppen min bursdag, han er skytte, en veldig snill skytte. Han sier rett ut hva hva han tenker, selvfølgelig i god tro. Rastløs type, misliker sterkt å sitte eller stå stille, går til og fra jobb, én time hver vei, hver dag i nesten allslags vær. Har han fri fra jobb så må han gå strekningen to ganger likevel, og gjerne litt til. Stødig, omtenksom og pliktoppfyllende som få. Ønsker helst at det skjer noe hele tiden og er åpen for å prøve nye ting. Jobber i akutten rett og slett på grunn av overnevnte årsaker.

Snuppen min elsker å ha det gøy, viktig for han er humor og hva som får han til å le. Det kan være de psykeste ting, tro dere meg, haha.. Han elsker å dra på dates, ut å spise, heldig for meg, for jeg elsker også denslags, og vi har gjennom snart 16 år kost oss masse på restauranter og i utelivet. Han elsker også, som meg, å reise, han hater å fly, men elsker å reise. Han elsker å kose seg sammen med meg og vår lille familie (les: jentene).

De som er venn med snuppen min er heldige, han er den optimistiske venn. Han evner å se ting fra den lyse siden, er hjelpsom, trenger venner hjelp til flytting, bæring og hva det måtte være snuppen min kan bidra med, så gjør han det. Han er flink til å få folk til å se at det mange kaller problemer faktisk er oppgaver og utfordringer. Han er den vennen som alltid kan underholde hele selskapet. Han elsker at det skjer noe nytt og er lett å dra med seg på et spontant eventyr.

I dag lurte jeg meg opp tidlig for å lage frokost. Når snuppen er hjemme på dagtid så bruker han oftest og stelle til frokostbord. I dag måtte oppgaven snus. Jeg grillet minibaguetter, laget eggerøre og kuttet opp røykalaks. Nei, dette er ikke noe annerledes enn andre dager vi spiser frokost sammen, fordi det er dette vi liker best. Dekket med urte- og krydderost, oliven, beluga kaviar, Pepsi-Max og melk.

Hans negative sider trenger vi ikke ta her, hehe.. har jo tross alt bursdag. Når frokosten var spist var det tid for gaver, hadde ønsket seg disse lysene da som dere ser på bildene, så da måtte de bestilles da, heldigvis kom de i god tid. Så en Flax Julekalender (må jo til, jeg er sterk i troen) og Versaces ‘Eros’ parfyme, den ligger som nummer 1 på parfymetoppen nå, og nummer 1 passer snuppen min! Kjære Jan vi elsker deg, nå er du dratt på jobb, men når du kommer hjem så blir det god kveldsmiddag. Må bare ta på meg trugene og dra og handle den først, haha..

Til helga blir det fest!

Happy Birthday!! EA&R 💜

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#snuppen #bursdag #fødselsdag #familie #kjærlighet #vennskap #truelove #always #bunny #bunnytrash

16 kommentarer

Siste innlegg