Gjett hvor jeg har vært?!

Gjett hvor jeg har vært? Om det var noen som trodde at Bunny skulle legge seg flat og finne seg i slike grove usannheter som er blitt postet «all over» sosiale media i det siste, da har dere ikke fått en dritt med dere. Urettferdighet er en av mine største kampsaker, og når den urettferdighet rammer meg selv, så blir ikke den saken lagt død med det første!

Jeg har vært hos politivakta her i Drammen, jeg har fylt ut anmeldelse, og jeg har levert den. Nå er det bare å vente litt så tikker det vel inn saksnummer på Altinn, og så tar jeg det videre derfra. Må jo legge ved noen lenker.

At jeg skal ha «trakassert en person daglig i flere måneder» er en usannhet som er så grov, kriminelt grov faktisk, at denne anmeldelsen ble et nødvende. Det hele er så tåpelig, dette er alvorlige påstander og anklager som vedkommende vet er løgn, done with actual malice! Det har blitt postet at vedkommende har mottatt meldinger og screenshots som beviser min trakassering. Vel, la oss nå se hva som skjer fremover.

Blir anmeldelsen henlagt pga beviset stilling?

Det er hva som oftest skjer, men det påklager jeg. Jeg vil se hvordan denne personen opptrer når hin skal fremlegge disse påståtte meldingene og screenshotsene til politi, tingrett eller whatever. Det kan jeg si med en gang at vedkommende kan ikke gjøre. Hvordan jeg vet det? Fordi jeg har aldri sendt noen jævla meldinger. Det finnes ingen screenshots. Jeg har aldri kontaktet vedkommende. Jeg har ikke gjort noe av det vedkommende ønsker at folk skal tro.

Jeg selv har mange screenshots nå, der jeg kalles psykopat, rasist, brøleape og så videre med bilder og navn av meg publisert med vedkommendes profiler i diskusjonsgruppe på Facebook og så videre. Hvor fordummede følgere kaller meg syk i hodet og faen veit fordi de lar seg lure og manipulere av de samme utklippene fra et kommentarfelt fra en annen diskusjonsgruppe på FB, én jævla diskusjon for uker og måneder siden, og utklipp fra min blogg, klippet og limt sammen for å bedrive karakterdrap og oppvigle til hat og hets. Om og om og om igjen de samme klippene. Jævla hamsterhjul. La meg se denne klippinga og liminga forsvares i en eventuell tingrett!

Jadda dere, er vi riktig heldige nå så kommer saken opp samtidig som en viss sammenkomst, så da er det bare å leie hele tinghuset og ha festen der, så slipper vedkommende å dra så meget fram og tilbake. Jeg bringer kamera!

Hat meg for sannheten, det tåler jeg, men ikke for løgner, dét er patetisk! Og vær klar over, å levere falsk politianmeldelse er straffbart!

Noen som har hotell på Vestlandet å anbefale?

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#bunny #bunnytrash

 

58 kommentarer

Siste innlegg