Frykt er en måte å kontrollere folk på: P(l)andemic!


«Man dør ikke MED en infeksjon, man dør AV en infeksjon».

Essensiell medisin holdes tilbake fra folket, en bestemt elite tjener seg styrtrike på vaksiner som ikke fungerer. Influensavaksiner øker sjansen for COVID-19 (koronaviruset) med 37%.

Sier en høyt at en ikke kommer til å bruke «overvåknings-app» eller ikke kommer til å ta den produserte aktuelle vaksine blir en hengt ut og fortalt at en er egoistisk og har «blod på sine hender».

Hvem er det egentlig som har blod på sine hender??

Hvor lang tid tar det før denne videoen blir offentliggjort og hengt ut som ‘FAKE NEWS’? DÉT har vel allerede skjedd??!!! Eller enda mer sannsynlig, hvor lang tid tar det før denne videoen fjernes fra internettet?

 

Wake up, wake up, wake up!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#covid19 #sars #corona #korona #koronavirus #hiv #virus #vaksine #frykt

6 kommentarer
  1. Det er lite som skremmer meg mer enn hvordan vi stadig oftere opplever saker hvor det kun gis ‘lov’ til et bestemt syn..
   Om dette er utfallet av et nasjonalt/globalt gruppepress eller at det offentlige legger det frem på et vis som gjør at allmennheten manipuleres til å innta en bestemt holdning, går på det samme. Så lenge følgen er at folk ikke våger å ta til motmæle med et syn som bryter med de oppgitte rammene, er følgen en stadig mer innsnevret ytringsfrihet.

  2. Vel, jeg har ikke lastet ned smitteappen og finner ingen grunn til det heller. Skyldes at det er knapt med smitte i kommunen min, så hva i huleste skal jeg med den appen? I tillegg er jeg i høyrisikogruppe og ligger temmelig lavt i terrenget uansett.

  3. Det var noe av det samme jeg selv tenkte etter ikke så lenge etter Corona-viruset begynte å spre seg. Ligger det ikke en del forskningssentre og laboratorier rundt i Tuwan? Hmmm …I skrivende stund er jeg litt “blank” eller tom for ord for å utdype noe angående dette men at det heller er en PLANdemi og ikke pandemi er jeg rimelig overbevist om. Hvorfor? Det er ting som stinker lang vei og ikke henger på greip her. Godt skrevet

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg