Forelder én og to, kvinner med skjegg og menn som ammer er ikke homofilt!

 

I dag har jeg blitt overveldet over alt dette «rare» jeg har lest om i dagens norske medier. Blant annet har jeg i dag lest om den franske nasjonalforsamlingen som i forrige uke stemte for en endring i utdanningsloven, der ordene «mamma» og «pappa» skal erstattes av «forelder én» og «forelder to» i alle offisielle dokumenter.

Videre leste jeg at denne lovendringen tar sikte på å hindre diskriminering av likekjønnede foreldre (homofile) og barna deres. Norge følger vel etter med dette. Og det er vel og bra at en ønsker å bekjempe diskriminering. Men dette er drøyt. Jeg synes nettopp det å gjennomføre en slik endring er diskriminering.

Link: https://www.dagbladet.no/nyheter/vil-fjerne-bruk-av-ordene-mamma-og-pappa-i-skolen/70781008

 

 

Nå har man kjempet for at det skal være greit og godtatt at homofile og lesbiske er foreldre, da burde det jo være likestilt og like greit å ha to mødre. Eller to fedre. Vi er jo faktisk i 2019 hvor mange kvinner har for eksempel 5 barn med 3 forskjellige menn. Eller menn som har barn med 6 forskjellige kvinner. Voksne med barn som skifter partnere og får enda flere barn. Familier består av «mine, dine og våre» barn. Barn har både to, tre, fire og fem foreldre. Uavhengig av legning!!

En annen ting jeg har lest om flere steder i dag er at snart kan biologiske menn føde barn ved hjelp av livmortransplantasjon. Joda jeg så den komme. Det er jo flere år siden jeg første gang leste om kvinner som har skiftet kjønn til menn og likevel valgt å bli gravid som mann.

Link: https://norgesavisen.no/se-sa-vakkert-hen-ammer-barnet-sitt/

 

 

Det som er trist er at folk raser mot homofile på grunn av dette. Jeg er homofil, jeg synes IKKE dette med å lage nye kjønn er greit. Jeg støtter pride-parade og homofiles rettigheter for å kunne leve et verdig liv uten mobbing, hets og det som verre er. Jeg kjemper for at snille og gode mennesker som ikke gjør andre vondt skal få lov å være seg selv i dagens moderne samfunn. Jeg er i mot islam og islamistisk behandling av homofile. Jeg vil ha aksept. Jeg vil at vi som homofile og lesbiske skal bli aksepterte for de personene vi er. Jeg vil kunne leve med kjæresten min uten å bli truet på livet når jeg forlater leiligheten. Men man må akseptere seg selv også, og menneskets natur.

Menn produserer og planter sæd, kvinner har egg og bærer frem barn. Det å være transperson, menn som ønsker å amme barn, kvinner som vil ha skjegg og snurrebass. Det er ikke homofilt eller homofili. Det er noe helt annet..

En spade er en spade!

Takk!!

 

 

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#lovendring #diskriminering #kjønn #mann #kvinne #hen #trans #transpersoner #graviditet #foreldre #fødsel #amming #homofile #pride #parade #aksept #frihet #sex #kjønn #kjærlighet #lesbiske #homo #parade #lesbisk #barn #annerledeshet #pride #livmortransplantasjon #islam #islamisme #islamistiske #holdninger #natur #naturlov

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg