Fanthomas: Episode 6 og dagens julespørsmål!

Fanthomas er en norsk parodisk animasjonsserie sprodusert av Qvisten for VGTV. Fanthomas er da en fiktiv superhelt som gjennom flere episoder konfronteres med norske kjendiser. Hovedfiguren, Fanthomas, er uten tvil basert på Jan Thomas som de aller fleste vet hvem er.

For de som ikke vet, Jan Thomas er en norsk homofil stylist som er oppvokst i Austevoll, og bodde der fra han fylte åtte år, da han flyttet fra Skien. Jan Thomas driver skjønnhetssalongen Jan Thomas Studio i Oslo, der dokusåpeserien «Fra Hollywood til Parkveien» hadde sitt utspring. Videre har han blant annet vært med i realityserien «Jan Thomas søker Drømmeprinsen» samt hadde han hovedrollen i homsepornofilmen «Mojave».

Episodene om Fanthomas ble publisert på nett-TV fra april 2009. Den første episoden hadde over 285 000 seere den første uken, noe som er rekord for VGTV.

Fanthomas ble nominert til og vant prisen for årets morsomste under Komiprisen 2009. Det var 6 andre nominerte i kategorien, og det var det norske folk som avgjorde vinneren.

Fanthomas vant også «Innovation Award» på Fredrikstad Animation Festival i november 2009.

Dette er hva jeg kaller idiot-tv, det hele er så idiotisk at det er genialt egentlig, haha.. hver episode varer cirka 5 minutter. Så da kan man jo se en episode daglig nå i tiden fremover til jul. Enjoy!!

Fanthomas, episode 6:

Fanthomas vs. Mr. Choice del 2.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

 #fanthomas #janthomas #serie #bunnytrash #bunny

16 kommentarer
  1. God morgen ! Er du egentlig på episode 7?? 😀

   Gratulerer med GRYXEN`S Meningsblogger 😀

   Svar i dag: Sankt Nikolas og medhjelperen hans

   1. God morgen! Nei, episode 7 kommer 18:30.. jeg sa vel noe her om dagen som ble litt feil, så du får ta morgenkaffen til gårdagens episode. Eller se dagens episode om kveldene til et stykke Grandiosa og litt rødvin attåt 😜

    Jo takk, det ble masse stemmer på meg. Tror egentlig ingen andre var i nærheten engang. Jeg ble veldig overrasket fordi noen av de som hadde stemt har jeg ikke sett i kommentarfeltene her på blogg på flere år. Lesere jeg har savnet, nå vet jeg at de lever ihvertfall! Godt svart, heng med videre 😜🐰

  2. Gratulerer med prisen! Synes det var gøy med pris jeg…Håper du likte din pris.
   Vi får feire med en kaffekopp i Drammen en gang til våren…

   1. Takk. Det jeg likte best var at alle som stemte på meg gjorde det uten å diskreditere de andre nominerte. Er veldig mange hyggelige lesere her hos Bunny, dét setter jeg pris på. Tar gjerne kaffe med deg vettu Solliv, jeg spanderer! På våren er det jo veldig godt med solboller også til vet jeg 😜🐰

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg