Et lite smil til «Soi Saam» Thai Restaurant, Drammen.

I dag har jeg vært på atelieret og malt. Deretter var jeg innom hudlegesenteret på behandling. Så tuslet jeg meg over bybroen fra Bragernes til Strømsø Torg. Var en liten tur innom bingo mens jeg ventet på at snuppen min skulle bli ferdig på jobb.

Så gikk vi til «Soi Saam» Thai Restaurant og spiste middag. Dette var andre gangen vår innom denne restauranten, men forrige gang er leeenge siden.

Hyggelig lokale med hyggelige serviceminded ansatte. Lite intimt og koselig. Rent. Thailandske hverdagsretter til overkommelige priser.

Snuppen min bestilte «Pas nam man hoi nuea» biff med østersaus woket med ferske grønnasker. Jeg bestilte «Pad pong garee goong» sjømat og egg i kremet karrisaus. Vi begge bestilte «sticky rice» til.

Snuppen min omtalte maten som veldig god. Min var veldig god minus. Jeg syntes sausen var litt intens. Grunnen til at jeg foretrekker thaimat fremfor indisk er at sausen vanligvis er litt bedre, de bruker litt annerledes krydder.

Jeg savnet litt «sære» retter. Kylling, scampi og biff får man på «alle» restauranter. I Thailand spiser man for eksempel ofte friterte gresshopper. Så hva med en eller et par slike retter?! Det nærmeste jeg kom var retten jeg kjøpte med små blekkspruter fra Thailand. Og scampi.

Blekksprutene var gode og morsomme og tygge på. Scampien var utsøkt.

Jeg vil gjerne anbefale denne restauranten med terningkast 4. En sterk firer. I hvert fall til dere som liker helt vanlig husholdnings thai-food. Neste gang jeg er der skal jeg prøve en dessert også, kanskje vipper terningkastet over til 5.

Adressen er Griffenfeldts gate 3, 3045 Drammen.

Bare 4 minutter å gå fra Strømsø Torg. Er rett ved rundkjøringen i begynnelsen av Konnerudgata.

Gi meg gjerne tilbakemeldinger!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#thai #mat #sosaam #soi #saam #restaurant #serviceminded #drammen

4 kommentarer
    1. Hei. Jeg beklager hvis jeg har såret deg. Jeg tenkte at du ville såre meg, derfor svarte jeg slikt. Du en en bra person , beklager at jeg angrep deg, jeg har vært veldig mye mobbet pga legningen min, og i England mange bruker det ordet poof for å trakkasere homofile..alle disse minner kom tibake, ja det høres ut som nonses for deg , men i UK brukes det som regel i en annen sammenheng, derfor ble jeg provosert og svarte slikt.,, men jeg vet at du mente ikke å såre meg ,jeg fikk lese at det ordet brukes bare lokalt i UK, OZ and NZ, derfor skrev jeg hvis du ville såre meg da er du en slik person selv, og ikke meg. Ha en fin dag imorgen og sorry, ønsker deg lykke til. Jeg har dårlig samvittighet , ikke ta der personlig, vær alltid stolt av deg selv , og vær deg selv, aldro ta ting som fornarmelser du vet hvem du er selv! vær alltid deg selv , vi er alle ulike og det er jo det som er så bra med den verden. Jeg håper at du kommer ikke til å bli påvirket av det jeg skrev til deg, det er en beskyttelse reaksjon fra min sidet, det har ikke noe med deg å gjøre, det har med min fortid å gjøre, du er ikke det jeg skrev tidligere….du er homo og vær stolt over det!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg