En tur i parken først.

Ariel og Ella 4/11-22

Nå ligger Ella på operasjonsbordet. Veterinæren tok henne under armen, og jeg så vesle halen logret da de forsvant rundt hjørnet inne på klinikken. Brått forandret hele verden seg. Ariel og jeg forlot, den merkelige følelsen at bare en av jentene mine gikk med min side. Alt ble tungt og grått. Jeg kjenner magen vrenge seg, det er som om vi har sagt farvel, ikke på gjensyn.

Ariel og Ella 4/11-22

Jeg har rett og slett en type angst når det kommer til jentene. Alltid så redd for at det ikke skal gå bra når de må inn til veterinæren og skal i narkose. Når jeg signerer det ansvarsfraskrivelsesdokumentet så dør noe inni meg. Jeg vet jo egentlig at det går bra. Ella er sterk, tøff og frisk jente og veterinærene vet hva de driver med. Men likevel.. nå er det bare å få timene til å gå. Det har bare gått 40 minutter. Ahh..

Ariel og Ella 4/11-22

Før vi dro til klinikken gikk vi tur i parken. Det er hvor bildene er fra. Det er masse løv i parken. Jentene elsker løv, de synes det er kjempemoro. Greit med barn som ikke trenger den nyeste iPhone, iPad, X-box, sminke, overprisede stygge klær fordi det er «in», slike bortskjemte brøleaper, bjeffer og er ufine mot voksne på bussene. Barna mine er bare snille, gode, glade, kjærlighetsfulle koseklumper. Ja det var fint å gå i parken, tenker det ble siste turen akkurat her før vinteren. Når Ella kommer hjem senere i dag skal hun jo være mange dager i ro.

Skaterparken

Akkurat nå sitter Ariel og jeg ved togstasjonen. Hun sitter inntil foten min og kikker utover, på folk og dyr. Hun kikker vel etter Ella også tenker jeg. Hun er veldig avhengig av mammaen sin. Ariel har faktisk aldri sitt liv vært alene, sånn helt alene. Hun har alltid Ella ved sin side, og som nå når Ella er hos veterinæren, så er jo jeg sammen med Ariel. Aldri vært alene. Nå kom det forresten ei dame og satte seg rett ved oss, hun har bolle, så nå prøver Ariel å sjarmere denne damen med sine nydeligste øyne og ‘babyface’-blikk. Nå er det 45 minutter siden vi forlot Ella, og slik går nå minuttene..

Takk for titten ❤️

Link: Hvorfor operasjon.

Ella og Ariel.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#ella #ariel #skaterparken #bangeløkka #strømsø #pyometra #ovariehysterektomi #operasjon #inngrep #narkose #veterinær #dyrelege #hund #mops #familie #drammen #bunny #bunnytrash

13 kommentarer

Siste innlegg