Det glade 70-tall i 2021!


Heisann alle sammen! Nå har jeg inntatt sofaen som en klassisk søndagstradisjon jeg stort sett har. Frokost er fortært, røyk og Tassimos Baileys Coffee på balkongen har blitt inhalert og slurpet. Nå er det tid for å bare slappe av etter gårdagens bursdag og 70-tallsfest i anledning en venns 45-årslag.


Tenk så moro da, venninna vår, dama til han kompisen vår som hadde bursdag, hun har holdt dette hemmelig for han i et par måneder. Kjøpt antrekk til både han og henne. Pyntet hele hjemmet både inne og utenfor med masse ballonger, flagg, glitter lys og stas. Ordnet ned grillmat og dekket fint bord. Hentet han hjem med bind for øynene etter hun hadde kledd han i antrekk (også da med bind for øynene), laget bursdagskake og ordnet med masse snacks og sprudlevann til gjengen. Det er så fint når noen går «all inn» for å glede andre.


Festen ble veldig vellykket, jeg vil påstå at alle hadde det kjempemoro. Det ble pakkelek og drikkelek. En del intime avsløringer og tøys og tull. Bare herlig. Alle hadde holdt seg til tema, med flower power skjørt, disco-queens slengbuksedrakter og en hadde barbert seg som en slesk 70-talls pornokonge. Selv var jeg eneste punkeren. Må si at snuppen min hadde det beste kostymet med heldrakt, platåstøvletter, glitter på leppene, runde orange briller og en svær parykk som tok «hele rommet».


Nå ligger jeg altså her med svarte negler, og uten neglakkfjerner. Så jeg får kjøre litt pønk noen dager til. Neida, men joda. Det gjorde seg med en ordentlig fest med glitter, god mat, musikk, festlige folk, god drikke og masse moro. Da kan det liksom bare regne hele uka, for jeg er veldig fornøyd uansett 😜

Ha en deilig avslappende søndag alle sammen 😘


Følg gjerne bloggen min Bunny Trash på MeWeLink!! eller på FacebookLink!! Det hadde vært hyggelig 😜

#bursdag #overraskelse #70tallsparty #fest #moro #temafest #grillparty #venner #lørdag #party #stemning #drammen

10 kommentarer
    1. Såååååååå herlig 🙂 Fin 17. mai ønskes dere alle 4 , klem

      70- tallet var en fin tid å være ung voksen i 🙂

    2. Hei hei 😊👍🏻🌺🇳🇴

      Eg har massevis av gode minner fra -70 tallet og tidlig -80 tall.Og eg har hundrevis av bilder,kanskje tusenvis,pent sortert i fotoalbum av ekte skinn som når som helst kan tas fram ved behov for mimring.

      Eg bodde på Voss på grunn av utdanning i – 77/78 og 78/79 – eg sier ikke mer,annet enn det som skjedde på Voss blei på Voss….

      Eg er veldig glad for at eg valgte å ta utdannelsen min på Voss,dengang da togturen hjem til Bergen tok ca 5 timer,forutsatt ingen forsinkelser – noe som stadig inntraff,særlig på vinterstid.Men det var i perfekt avstand hjemmefra,venner og familie.
      Det var en herlig tid – men eg ville ikke opplevd den en gang til,en gang holder for dette livet.

      Ha en fin 17.mai i morgen,kos dere masse 🌺🇳🇴🇳🇴 Hilsen synskepeggy.

      1. Jeg har også enormt med bilder, tusenvis som du sier, i slike album, mine ikke av skinn dog. Og disse albumene tok jeg ofte opp og viste til venner og familie, hyggelige minner, ikke graverende eller bilder som fremstiller folk negativt. På samme måte som vi lager album på FB i dag. Disse legges jo kun ut for egen venneliste og ikke offentlig. Synes det er moro. Fin fin kveld til deg SP og kos deg så godt du kan på 17. mai.

    3. Temafest er jo det morsomste som er og jeg er enig med deg, det er godt å se når noen går all in for å glede noen. Håper formen har vært på topp i dag og ha en knakende fin 17.mai 😊😊

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg