Det er jo unektelig rart..

Det er jo unektelig rart, ihvertfall synes jeg det, å se Drammenselva heldekket med is. Usikker på om jeg har sett det før. Ihverfall da jeg skulle gå over brua i dag, så syntes jeg det var et rart syn å se..
Det er uansett første gangen jeg ser dette denne vinteren. Har ikke vært mye i sentrum i det siste. Ikke etter det ble så sinnsykt kaldt. Det ble med den ene gangen, og da var det midt på natten. Det var grusomt. Viste seg at temperaturen her i Drammen det døgnet hadde vært nede i minus 34,5..

I dag er det fint her iht temperatur, sist jeg kikka på værappen var det -4 grader. Da kan jeg gladelig bevege meg utendørs. Trengte å komme meg litt hjemmefra nå..

Paviljongen nedenfor sykehuset. Ikke mye folkeliv her akkurat, men men..

Synes også det er unektelig rart med dette enorme hjulet stående midt på Bragernes torg i sentrum. Fikk nesten whiplash av dette synet..

Ellers er her overskyet og grått. Masse snø. Men friskt og fint da. Nå sitter snuppen min og jeg på toget. Trenger en liten tur ut av byen. Det blir kos 🥰🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#drammen #vinter #bunnytrash #bunny

2 kommentarer
    1. Ja, det er rart her østafjells nå – så mye snø, så mye is, så kaldt…..! Godt det er litt nærmere 0 ei stund nå! Det går visst snart over, grøss…..! God tur med toget – nyyyt! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg