Den store ventedagen, nå er det kveld.

Bestilte meg ny mobil her om dagen, før bestillingen ble fullført sto det at leveringstiden var 1-2 uker. Da bestillingen var fullført kom det opp ankomstdato 4. januar. Det var jo moro.

Klokken 02:58 i natt faktisk, haha, så fikk jeg melding om at pakken er sendt fra Langhus til Drammen. Så da tenkte jeg inni mitt hode at jeg ville motta den i dag. Den skal leveres på en butikk nedi bakkene her og er ikke så langt unna Europris. Jeg trenger noe til jentene på Europris og tenkte dra dit når jeg får beskjed om at jeg kan hente pakken min.

Klokken 19:13 fikk jeg melding om at den er ankommet Drammen og at jeg vil få beskjed når jeg kan hente. Siden Europris stenger 21:00 så får det bare være om jeg får hentemelding i kveld. Jeg holder meg mest mulig hjemme, og må jeg ting så samler jeg heller opp til én tur fremfor flere.

Så det har vært dagen min i dag. Tur med jentene og oppvasken på kjøkkenet. Ikke mye spennende. Men gleder meg til den mobilen er i hendene mine, for den jeg har er ko-ko!

Fin fin kveld alle sammen 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#blogg #mobil #pug #mops #europris #pugs #ella #ariel #iphone #hund #tirsdag #bunnytrash

11 kommentarer

Siste innlegg