De som blir sett, hørt og har makt i dagens Norge..

Det er sårende hvordan mennesker oppfører seg mot hverandre. I et land som Norge hvor oppdragelse og gode holdninger har blitt lagt vekt på og forbedret gjennom århundrer, et land hvor vi skal være siviliserte, inkluderende og vennlige mot hverandre, her finner vi utrolig mye snobberi og ekstremt dårlige holdninger. Mennesker blir rangerte og verdsatt etter personlig økonomi og popularitet.

En ukultur som bare vokser og vokser!!

Det er rart hvordan topp fem på blogglisten, såkalte rosabloggere hvis liv dreier seg om plastisk kirurgi, sminke, hair-ekstensions, botox og kakebaking. Hvordan deres ord har så mye større betydning og verdi enn mannen i gata, våre eldre som har kjempet for dette landet, og alle som enda kjemper. 

Når toppblogger Sophie Elise skriver at hun har angst, generell angst og papyrofobi blir det forsider både i VG, Dagbladet og Aftenposten. Når hun eller Isabell Raad fyller seg med silikon eller botox, eller tar ut eller inn implantater i rompe og pupper så applauderer tusenvis, titusenvis og nærmere hundre-tusen mennesker. «Fantastisk», skriker hylekoret!

Når palmeolje i påskeegg får mer oppmerksomhet og blir sett på som viktigere enn eldreomsorg, fattigdomsbekjempning og å få bukt med «berikelsen» som voldtar og knivstikker uskyldige mennesker i disse dager hver dag nå.. ..da er det noe særdeles jævlig galt her 😡

De som kjemper mot barnevern og urettferdighet blir ikke hørt. Familier blir splittet og ødelagt ukentlig. Stadig flere lever under fattigdomsgrensen. De som ligger dødssyk med kreft har ingen stemme og et elendig støtteapparat. De eldre som har bygd landet blir belønnet med fattigmannskost og neglisjering.

Anmeldelser etter seksuelt misbruk, overgrep, vold og voldtekter blir dysset ned i media og henlagt av politiet. Pedofile og masseovegripere går fri fordi riks-advokat og staten prioriterer saker som å bøtelegge og straffe en dame på 71 år for å kalle muslimske Sumaya Jirde Ali for en «kakerlakk».

Et nytt ord er oppfunnet i Norge «nazi-frisør». En kvinne har mistet alt og blir mobbet på det groveste av kjendis-eliten og staten. En jeg kjenner, Tom Nilsen (64), ble kastet på glattcelle etter han glemte en avbetaling på 431 kroner for en gammel bot. Han var mannen i gata, trygdet, har ingen status, dermed var han ikke verdt noe som menneske. Et liv til å leke med. Null verdt.

Temaer som æresdrap og islamisering er tabubelagt – den som våger si noe får stemplet «RASIST» i pannen!

Vi har toppolitikere som Jonas Gahr-Støre som samarbeider med terrorister, benytter seg av svart arbeide, underbetalinger og svindel. Vi ser videoer av han der han bryter lover og regler, og vi ser han lyve og le av det fordi det er som han selv sier på samme opptak «det er foreldelsesfrist på slike forbrytelser».

Andre toppolitikere gjør overgrep, krenker og antaster kvinner og mindreårige. Giske har blitt nevnt mye, ikke like mye har Trine Skei Grande blitt nevnt. Hun antastet ved en anledning alle menn som var på samme fest hvor hun til slutt nærmest tvang en 17-åring til å ha sex med seg i en kornåker, hun løy om det etterpå, i tillegg til å henge han ut for hele landet med de samme løgnene. Vi har nå også en statsminister som inngår ugunstige og farlige avtaler for landet Norge og det norske folk (feks Marrakesh-avtalen), uten samtykke fra folket, for å innynde seg og mele sin egen kake og egeninteresse i sikte på jobb i FNs sikkerhetsråd.

Disse menneskene som styrer landet vårt, de er det verste sortiet!

De som virkelig bryr seg om landet vårt, samfunnet, folket her og tilstandene som verre og verre blir. De som ikke har noen egoistisk, maktsyk, pengegrisk personlig agenda, de blir hysjet ned, tiet om og kneblet til taushet.

Vi har massemedia, nevnte politikere og bloggere, vi har kjendiser som blant annet Sigrid Tusvik Bonde, Åge Aleksandersen og Ole Paus – alle disse blir hørt og gitt muligheten til å påvirke i vårt land, påvirke oss som bor her. Det disse kommer med er overfladisk, tullete galskap. Og store deler av folket blir faktisk påvirket og lever i bobler nesten utenfor virkeligheten.

På andre siden mister stadig flere håpet og gleden, og troen på trygghet og rettferdighet er byttet ut med dårlig holdninger, frykt, depresjoner, angst, sinne, avmakt og håpløshet.

Folk i Norge gir mer og mer faen og trekker på skuldrene. Arrogante og egoistiske. Løfter og avtaler blir brutte. Jeg så så sist nå i helga, en avtale med ei snuppen min og jeg kjenner ble brutt, fordi hun gjorde en avtale i ettertid med noen andre til samme tidspunkt som hun hadde avtale med oss. Samme kvelden gikk jeg vite om ei jeg kjenner som hadde invitert til vinterfest. 23 stykker hadde svart ja til å komme, og 1 person kom. Hun hadde ryddet og ordnet, handlet inn og gledet seg. Så klart ble hun såret, selvsagt var det vondt. Det er grov mobbing!!

X antall knivstikkinger og overgrep igjen i helga. Massevold og gjengoppgjør i gåavstand fra her jeg bor. Hektisk på akutten.

Dette er tydelige tegn på mennesker som regelrett driter i andre mennesker!

På bussen okkuperer barn, unge og friske voksne seter. Sist i dag tok jeg buss hjem. På stoppet etter jeg kom på kom en gammel dame ombord, hun var krokbøyd og hadde tydelig store bevegelsesproblemer. Jeg så ikke én kjeft som så ut til å vurdere å gi henne en sitteplass engang.

En kvinnelig bekjent har skrevet innlegg på nettet at hun ble trakassert på bussen med beskjed fra muslimske kvinner med burka og hijab at hun «burde dekke seg bedre til». Sønnen til en tidligere kollega av meg har blitt knivstukket på busstur og har brutt sammen psykisk etter det. Jeg har selv opplevd å bli forsøkt knivstukket på vei hjem fra intimkonsert i Oslo.

De som leder og styrer i Norge i dag, de som har makt, de som blir sett og hørt gjør lite annet enn å ødelegge det vakre og frie Norge som vi er så kjent for. Det Norge med det flotte omtenksomme folket som viser medmenneskelighet, respekt og omsorg for alle er nå bare blitt mer og mer overfladisk, maktsykt og egoistisk!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#politikk #storting #regjering #politikere #massemedia #bloggere #politi #staten #riksadvokat #kriminalitet #ukultur #islamisering #ledere #statsminister #erna #solberg #norge

Link «Ja vi elsker»:

https://youtu.be/nLjIyL4gWtg

8 kommentarer
   1. Det er kun folket selv som kan gjøre noe, men i Norge lar man det skure og gå.. mye naivitet. Trenger en leder som kan motivere folk til å kjempe igjen. Få landet og folket styrt i riktig retning, på rett kjøl.

  1. Du har så rett! Man tør snart ikke si noe som helst av redsel for at det skal gå ut over jobb og sosialt nettverk. For ikke å gå i bakken av angst bare for å gå ut døra, så blir det bedre å forsøke og ikke se eller høre noe heller. Sitte i en fornektelsesboble og late som alt er fryd og gammen… Maktesløshet er bare fornavnet!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg