Blant dem som er innlagt på sykehus nå, er det flere som er fullvaksinert enn uvaksinert.


Her om dagen ble jeg atter en gang kontaktet, og fikk da tilbud om koronavaksine dose 3. Jeg er frisk jeg. Orker ikke være med på denne propagandakarusellen mer. Hvis staten mener at dette er et reellt livsfarlig virus for hele den norske befolkning, og ikke bare noen få unike som innehar et spesielt gen, en slags sykdom eller whatever, så har de virkelig hatt tid på seg til å bringe på bane medisiner og alternative behandlinger for de eventuelle som skulle bli syke. Ruste opp sykehusene med gode ordninger og i det hele tatt. Slik jeg ser det har det vært ensidig fokus på vaksiner, skremmeri og en ordning som bringer penger til en kynisk industri. Og disse greide dem jo å legge på bordet på rekordtid. Den medisinske behandlingen, opprustingen har uteblitt. Nå ser vi hva som skjer.

FHI anslår at helsevesenet klarer seg godt gjennom vinteren dersom antallet innleggelser ved luftveisvirus ikke går særlig over 60 innleggelser i døgnet. Men dersom flere virusbølger slår til på samme tid, kan det bli vanskelig for sykehusene.

Her er det mye om, men, hvis, muligens, dersom, kanskje, tilsynelatende, synsing og spekulasjoner som ikke har noen verdi i media. Igjen ser vi at det skal påføres et psykisk stress uten vitenskap.

Det å ha 60 innleggelser per dag har man tidligere klart under den ordinære influensasesongen i 2017/2018. Enda ble det mestret neste sesonger, for influensa hadde vi i 2019 også. Hvor den influensaen ble av i 2020/2021 vites ikke, men da landet Norge begynte å bli «fullvaksinert» mot covid-19 koronavirus skjedde det noe. Etter en magisk forsvinning var den like magisk kommet tilbake.

Nå heter det seg at om og hvis det koker seg opp med en hard influensasesong, RS-virus og eventuelle andre luftveisvirus, som gir, eller kan gi, sykehusinnleggelser, så har Norge et stort problem.

Tallene har haglet mot meg angående sykehusinnleggelser pga RS-virus de siste dagene. Var det 50 barn som har blitt innlagte her i Drammen pga dette siste halvannen uken?

I tillegg er koronasmittetallet gått opp i taket!

Barne- og ungdomsklinikken ved Haukeland er full og det er IKKE pga korona, 3 nyfødte babyer ligger i respirator. Det vi ser nå allerede før vinteren er flere alvorlig syke barn av RS enn av covid-19 på snart to år. Det opplyses at i tillegg til de 3 nyfødte i respirator er det 5 barn som avventer prøvesvar. Med disse vil det altså bli 30 RS-positive barn kun på Haukeland sykehus. Totalt 74 barn er innlagt i hele Norge med RS-virus. Tosifret antall i respirator.

RS-virus er noe vi har hatt jevnlig i samfunnet i lang tid unntatt i 2020 da regjeringen valgte å stenge ned og barna ble skjermet fra hverandre. I år har RS-virus eksplodert blant små barn og de fyller opp sykehusene. Hva tror dere? At dette skjer pga restriksjonene og nedstenging i fjor eller at Covid-19 rett og slett er langt mindre farlig for barna enn RS virus?

Camilla Stoltenberg sier det blir avgjørende å hele tiden følge med på det samlede smittebildet i samfunnet. Noen av dem som ligger på norske sykehus nå er ikke vaksinert mot coronavirus, altså det er ganske få som er uvaksinert, så blant dem som er innlagt på sykehus nå, er det flere som er fullvaksinert enn uvaksinert. Noen vil vel le dette unna med å si at det er jo ikke så rart når det bare er en liten brøkdel som er uvaksinert, men var ikke meningen med vaksinering at en skulle unngå å bli syk og havne på sykehus?

Koronavaksinerte voksne blir syke av RS-virus og uvaksinerte barn blir syke av RS-virus.

Medfører covidvaksinering ytterligere problemer?

Hva gjør egentlig vaksinene?

Så hva tenker folket nå?


Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#rs #covid #korona #smitte #virus #vaksine #vinter #norge #bunnytrash

9 kommentarer
  1. Tanken om at de som nå er lagt inn og er vaksinert har RS og ikke corona… hadde jeg ikke tenkt på.
   Blir spennende og se hva som skjer videre… hva er neste?
   Må de vaksinerte starte på nytt med immuneforsvaret sitt?

    1. både meg og mannen her sliter med autoimmune ting etter vi vaksinerte oss massevis som ungdommer og unge voksne, så vi turte ikke covid vaksine, men fikk massivt kritikk for dette såklart

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg