Billige gryteretter – levergryte i dag!

I dag måtte jeg en tur ned til sentrum. Bedriver litt research om en sak hvor det kreves noen kontorbesøk og opplysninger for å komme i kontakt med de rette instanser og rette personer. Jeg er på litt ukjent farvann, så må føle meg litt fram.

Anyways, i samme slengen var jeg innom vinmonopolet og kjøpte ei flaske Italian Spritzer til helga, så er dét gjort. Polet ligger ved siden av Spar Torget Vest. Og sparbutikkene har nå tilbud på slike poser med gryteretter. 20 kr stk, og dét er jo billig på en måte, og kjekt å ha når en ønsker gjøre det enkelt. Jeg kjøpte 10 poser.

Jeg kjøpte også en pose med champignon, så i dag ble det levergryte til middag. Brukte da en pose med Jegergryte, 500 gram kyllinglever, 2-300 gram champignon, 2 dl Drømmelett + 6 dl vann, 200 gr bacon, litt pepper smakes til, servert med potetmos, rødbeter og syltetøy attåt. Nettopp spist nå (snuppen jobbet overtid). Helt nydelig!!

Lever, bacon og sopp stekes selvsagt før man har det i gryten.

Med unntak av Jegergryten og soppen er alt kjøpt i Sverige. Kyllinglever til 11 kroner halvkiloen liksom. Så dette ble ikke bare én billig og god middag for to, her er mer enn nok til en deilig middag i morgen også. Mtp dagens matpriser er dette helt supert. Hvis dere liker slike ferdige gryteretter på poser, så løp og kjøp!!

Og angående lever, den som ikke liker lever er en pingle, himla god gryte dette!! Prøv!!

Og kos dere!! 🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#levergryte #jegergryte #billig #mat #bunnytrash #bunny

10 kommentarer

    1. Mmm. Levergryte savner jeg egentlig – vokst opp med det. Men den var basert på okselever, og da jeg hadde flytta for meg sjøl og skulle lage – så greide jeg ikke lukta av å stelle i stand rå okselever. Fikk ikke ned en bit (ja, jeg irriterte meg over å være pingle…).

      Kanskje jeg skulle prøve meg på kyllinglever?

      1. Både okselever og kyllinglever er snadder, da spesielt når en lager god viltsaus, eller jukser som jeg har gjort i dag med billig jegergryte 😜🐰

        1. Har jegergryte på lur etter tilbudsraid 😉. Men har jo litt godt fra skauen også, sjøl om det har blitt smått med sanketur i år. Håper på å få kloa i noen kraftbein, når lokalt slakteri tar inn vilt 😊. Skal absolutt prøve en levergryte i høst 👍

    2. Vel, då er eg ei pingle 😜🤣.
      Eg hadde lammelever i fløtesaus til middag to gonger i veka ein periode i ungdommen. Til slutt sa det berre stop. Etter det har eg berre ikkje klart det. Prøvde gåselevergryte i Frankrike ein gong, men det vart med den eine gongen.
      Då satsar eg heller på kvalkjøt 😊.

      1. Jeg synes aldri jeg får mat til å se delikat ut på bilder, føler jeg ville vært helt elendig som matblogger. Men kyllinglever, sopp og bacon i Jegergryte er snadder det 🥰🐰

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg