Barn mobbes for å være Norske.

Det var en stygg kommentar fra en gutt til en annen gutt på bussen nå som fikk meg til å tenke på noen hendelser jeg skrev om i bloggen for cirka tre år siden, og flere ganger etter.

Jeg skrev en del om det, og det handlet om at etnisk norske barn opplever massemobbing begått av barn med innvandrerbakgrunn på skoler der de med innvandrerbakgrunn er i flertall.

Den gang, i 2017, skrev jeg spesifikt om en skole her i Drammen som jeg bodde rett ved, hvor skolen hadde fått så stor andel elever med innvandrerbakgrunn, nærmere bestemt muslimsk bakgrunn, at skoleledelsen bestemte at alle elevene, inkludert de norske, kun skulle få halalmat i faget «Mat og helse».

Dette kom opp i norsk main stream media, men forsvant fort igjen. Det ble heller dysset ned, enn demonstrert mot.

Det kom frem at skolen informerte ikke engang foreldrene om avgjørelsen før den ble satt i verk. I en debatt på siden til Drammens Tidende kom det også frem at skolen også slet mye med rasisme og mobbing mot norske og ikke-muslimske elever. Etnisk norske elever skal blant annet bli banket opp og lesere/foreldre fortalte hvordan norske barn med svineprodukter på matpakka ble mobbet. Jeg fikk dette bekreftet selv av bekjente, deriblant en venninne som hadde datteren sin på denne skolen. «Spiser du svin så blir du svin, og da er du svin» var mantraen.

Tenk det, små barn blir utsatt for mobbing og rasisme for å være norsk i den norske skole og ellers i samfunnet. På lekeplasser, i lekeparken og på bussene. I Norge!!!

Dette skrev jeg altså om for tre år siden, og det har vært mange slike saker rundt om i Norge. Og nå for noen uker siden var det en stor demonstrasjon i Oslo med hovedbudskap Black lives matter!!

Gjennom årene som har gått, hvor er demonstrasjonene for å ivareta og verne om vårt samfunn? Altså norske lover, verdier, tradisjoner, levemåte, kultur så videre. Og BARNA!!

Har det noen gang vært noen demonstrasjon for å verne norske barn mot ukulturer, hets, mobbing og rasisme? Det er jo rasisme vi snakker om her, men det teller visst ikke. For rasisme ifølge media og andre politiske grupperinger er kun rettet mot fargede, begått av hvite!! Så da snakker eller gjør vi ikke noe med det. Ser bare at folk og media bedriver propaganda om andre ting. Fake news, og latterliggjøring av president Trump og hendelser i Amerika er veldig populært!

Det at vi ikke snakker om og ikke iverksetter tiltak og gir saken fokus, det gjør ikke problemene mindre, og de forsvinner i hvertfall ikke. I for eksempel Oslo, Lørenskog, Skedsmo, Rælingen, Ullensaker, Askim og Drammen er dette et stort problem. Men vi snakker ikke om det. Det kommer vel ikke på agendaen igjen før et barn er blitt drept på grusomt vis ved kvelning av noen som står på nakken til barnet i 8-9 minutter.

Jeg vet at Sylvi Listhaug og Fremskrittspartiet ønsket inntaksstopp i disse kommunene, men har det skjedd?

Hvor er kampen og hashtaggene for #barnslivbetyrnoe #vernombarna #childrenslivesmatter #beskyttbarna #norwegiankidsmatter ?

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!
Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

Barneskole i Drammen tilbyr kun halalmat til elevene

https://www.dt.no/nyhet/drammen/skole/halalmat-for-alle-elevene-pa-brandengen/s/5-57-489177


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#mobbing #hat #rasisme #barn

2 kommentarer
    1. Dette er en utvikling som MÅ stoppes. Dette skaper hat. Og vi legger oss paddeflate for disse muslimene. Og de har ikke vært mobba. Det var de svarte Afrikanere i Amerika som bie og blir mobba fordi de er etterkommere etter slavene. Men hvis denne trenden fortsetter så blir det mange Breivikere. Husk hva en gammel dame som SER litt mer enn vanlige folk forteller dere som tror dere kan behandle folk som dere vil.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg