Ariel og Ella ❤️

Lenge siden jeg har postet et innlegg som er fullstendig viet jentene mine, de to fantastiske småtrolla hvis kjærlighet er helt fantastisk eksepsjonell og uforbeholden. Disse to er selve symbolet på ekte kjærlighet, de er hjertegullene mine ❤️

Første bildet er av Ella. Her ☝🏾 har hun bare vært hos oss et par dager, babyen vår som utgjorde kjærlighet ved første blikk. Hun ble født tidlig i 2012 og kom til oss i mai. Neste år blir hun hele 10 år.

Her ☝🏾 er Ella ungjente og skal på utstilling og hente seg ei sløyfe, og det fikk hun.

Her ☝🏾 har Ella bursdag og har stilt seg opp for bursdagsbilde. Husker ikke akkurat nå hvor mange år, men fremdeles veldig ung.

Hvis Ella fant en sutte så tok hun den ☝🏾 hun elsket å finne disse. Alltid sååå fornøyd!!

Her ☝🏾 er Ella på skolen, hun gikk valpekurs, videregående og bronsjemerkekurs.

Ella ☝🏾 endret hele livet vårt ❤️

Her har Ariel blitt til ☝🏾 For dere som ikke har fått dette med dere, Ella er mammen til Ariel. Ariel er den yngste av fire valper. Først kom Aron, Ajax, Adam og til sist vesla vår. Dette ble syv år siden sist juli, så hun har nesten nettopp hatt bursdag, født i løvens tegn, som meg.

Som mammaen sin er også Ariel ☝🏾 et sjarmtroll som varmer ethvert hjerte. Utenom sjarmtroll så har de stort sett veldig forskjellige personligheter.

Bare 6-7 uker her ☝🏾

Et blikk ☝🏾 ingen kan motstå ❤️

Ariel var også veldig besatt av disse suttene ☝🏾 her i armkroken til snuppen min, de elsker å kose med han, han utviser også en uforbeholden kjærlighet, og jentene merker det så godt. Når han kommer hjem fra jobb får han ikke være i fred på en stund, hehe..

Dette er i sommer, varmt for jentene, Ariel blir lett opphetet ☝🏾 så derfor bruker ta de lengste turene i overskyet vær.

Dette er et av favorittbildene av jentene sammen ☝🏾 dette er tatovert på leggen til snuppen min.

Her er jentene og meg ☝🏾 på skogstur i fjor sommer, tester ut SnapChat. Se de fine blikkene på hjertegullene mine. Elsk!!

Sist, men ikke minst, familiebildet vårt ☝🏾 fra Elvefestivalen for noen få år tilbake siden.

🐶🐶

Vil dere se mer fra Ella og Ariel i bloggen?

Følg:

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#mops #ella #ariel #pugs #ellamadonna #arielmadonna #dogs #hunder #dog #hund #pug #truelove #ektekjærlighet #familie #minlillefamilie #kjærlighet #mylittlefamily #bunnytrash

15 kommentarer

Siste innlegg