Vi går for tredje verdenskrig, folket har talt!

Jeg leser på Faktisk.no om personsøkerne som eksploderte. Dere vet, Faktisk.no som styres av A-media, det vil si i hovedsak NRK, TV2, Dagbladet og VG. Det er også disse faktasjekkerne som bestemmer algoritmer på Instagram og Facebook her i Norge.

Faktasjekkerne kontrollerer hvilke innlegg og artikler som skal blåses opp slik at alle ser dem, og hvilke innlegg og artikler som skal begrenses og usynliggjøres slik at nesten ingen ser dem. De kaller seg såkalte «objektive faktasjekkere», men hvem er vel objektive i denne verden? Hvem tror på det? Er det ikke slik at når man leser samme sak mange nok ganger, med samme vinkling, så begynner folk å tro på dette? Er det ikke da gunstig at disse aktørene som styrer disse mediene har et samarbeid om å bestemme hva som er fakta?

Vel, tilbake til saken, personsøker-angrepet i Libanon 17. september som visstnok har sjokkert hele verden. Jeg har lest et sted at minst tolv personer ble drept da personsøkerne detonerte, et annet sted leste jeg at blant disse drepte var ei 8 år gammel jente som var i nærheten av pappaen sin da personsøkeren detonerte. Det er alltid sympativekkende å bruke barn som virkemiddel for sin side, ikke sant?

Dagen etter personsøkereksplosjonene detonerte også walkie-talkier, og 20 til ble drept. Dette er jo ganske hårreisende, noe vi aldri har sett før på denne måten. Grusomt, virkelig grusomt. Krig er grusomt!

I en VG-artikkel tirsdag kveld var ekspert på folkerett Cecilie Hellestveit klar på at angrepet var lovlig etter folkeretten dersom det var Israel som stod bak.

Hizbollah er en libanesisk, sjiamuslimsk gruppe med en militær og en politisk gren. Den ledes av Hassan Nasrallah. Gruppen ble stiftet i 1985 (eller var det i 82?) for å bekjempe Israel. Altså, dette er en terrororganisasjon som i snart 40 år har bedrevet grusom terror med mål å drepe jøder og destruere Israel. Disse sier at det er Israel som står bak angrepene. Terroristorganisasjonen sier!! Men så langt har det ikke kommet noen innrømmelse fra israelsk hold? Ihvertfall ikke før diverse media og partiske bloggere gikk ut og informerte omverdenen at det var Israel.

Etter flere år med relativt ehh.. kremt.. rolige forhold i grenseområdet mellom de to landene (Libanon og Israel), ble konflikten intensivert da terrororganisasjonen og Palestinas lederskap, Hamas, angrep Israel 7. oktober i fjor. Også Hamas ble opprettet i sin tid, med ett mål for øyet, utrydde jøder og destruere Israel. De gikk til valg på dette, og ble stemt fram av palestinerne.

Nå har situasjonen eskalert ytterligere da Hizbollah med et rakettangrep drepte tolv israelske barn på Golanhøydene i juli i år. De samme bloggerne som skriver om personsøkerbombene har ikke skrevet om dette, og nevnte A-media har ikke laget like store og mange overskrifter om dette, men men..

Noen dager senere ble Hizbollah-toppen Fuad Shukr drept i et israelsk angrep i Beirut. Dette resulterte deretter i et libanesisk hevnangrep på Israel i slutten av august, og Hizbollah begynte da å sende raketter mot Israel, med støtte fra Iran og generelt alle islamske land, da særlig i Midtøsten. Og Norge må vites!

Er det Israel som står bak personsøkerangrepet? Ikke vet jeg, jeg var ikke der. Men er det ingen som stusser på at det aldri skrives at det er Palestina som angriper, eller at det er Libanon som angriper? Det er en pågående politikk her å framstille dette som en «konflikt» mellom en stat (Israel) og «ikke-statlige» aktører (Hamas, Hizbollah etc). Er det noen som stiller spørsmål om hvorfor? Dette er diktaturstater, rart å tro at diktatur ikke er statsstyrt.. at organisasjoner bare kan herje fritt i et diktatur. Men folk tror visst på det..

Altså, Libanon er jo en suveren stat med territorium som etter folkeretten er ukrenkelig. Nå har jo også til eksempel Norge nylig anerkjent Palestina som en egen stat..

En forklaring er at når staten Israel går til motangrep og handler i selvforsvar, da er det i politikken legitimt å angripe terrororganisasjoner fordi motangrep mot terrororganisasjoner er nødvendig for å stanse angrep fra den «ikke-statlige» væpnede gruppen. Hvis en sier at det er Libanon som angriper, eller Palestina, så er ikke denne konflikten legitim, da begår disse statene urett, da er disse statene «de slemme». Med å bevisst poengtere at det er Hamas og Hizbollah som angriper, så blir Israel de slemme, de er staten som kriger

Dette er politiske rettsregler, og slik er blant annet Norge med på at denne krigen vedvarer. Det er penger og makt i bildet, selvfølgelig. Kjøp og salg av materieller, våpen og så videre. Og mye som skjer bak kulissene som vi ikke aner noe om. Men viktig er det å holde det hele igang, med Israel som stat og motpartene som «ikke-statlige» organisasjoner.

Det man likevel ikke kommer unna er at Israel tydelig forsøker målrettede angrep på Hizbollah-medlemmer og deres kommando- og kontrollsystem. Jeg tviler ikke på at det var Israel som stod bak personsøker og walkietalkie-angrepene. De er teknologisk overlegen, og har siden de tok tilbake Israel visst at de må forsvare seg mot alle de islamske landene rundt. De er et folk som har blitt herjet med i all sin tid. Angrepene mot Palestina og Gaza har også alltid vært (forsøkt) målrettet. De har hele tiden bevisst gått etter Hamas. Terroristene. Det samme kan ikke sies andre veien.

«Tidslinje Israel»

7. oktober i fjor ble ungdommer på festival i Israel angrepet, voldtatt, tatt til fange, slaktet og drept. Uansett hvor mye disse faktasjekkerne og bloggere i dag blåser opp og vinkler Israels motangrep og handlinger, og uskyldiggjør de islamske landene i Midtøsten med å peke på «ikke-statlige» grupper.

Slutt å la dere sjokkere folkens, dette er en ønsket krig, anerkjent av det norske folk og staten Norge. Tenk dere hvordan det hadde vært om man bare kunne la det enslige jødiske lille landet Israel være i fred? Det er da over 50 islamske land ellers hvor muslimer og islamister kan herje som dem ønsker! Hvorfor må vi nordmenn og Norge involveres, ta del i islamsk terror, og hvorfor skal minoriteten jøder jages på flukt? Jeg levde ikke under annen verdenskrig, men har da lært noe om den. Burde ikke vi alle ha lært av historien, og ikke gjenta den?

Neivel, skjønner.. da går vi for en tredje verdenskrig da 🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#islam #israel #libanon #palestina #hamas #hizbollah #iran #gaza #norge #bunnytrash #bunny

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg