Beskjed fra bloggansvarlig hos blogg.no support!

Vet ikke hvor mange som frekventerer blogg.no som fikk med seg innlegget mitt hvor jeg stilte spørsmål ved hvorfor blogg.no aktivt reklamerer på plattformen for en konkurrerende bloggplattform som heter 123blogg.no? Og ikke bare jeg, men flere i kommentarfeltet undret om det er samme eiere, altså Egmont, som driver den plattformen? Videre oppstod det spekulasjoner om det er slik at vi som blogger på blogg.no skal overflyttes til 123blogg.no da det er så mye tekniske feil og tant og fjas på blogg.no?

Det er jo også slik at vi bloggere ikke har lov til å reklamere for konkurrerende plattformer, så hvorfor gjør de det da selv?

Vel, i dag rundt klokken 14:00 var det plutselig kommet inn en kommentar på nevnte blogginnlegg. Jeg skvatt litt, for det er nå en gang slik at her på bloggen har jeg godkjenning på kommentarer som kommer inn. Altså jeg må godkjenne kommentarer før de blir publisert. Dette anser jeg som en nødvendighet for å luke ut troll og insekter som ikke har anstendighet i livet sitt til å føre vettug dialog, men heller opptrer som drittunger og rasshøl.

Jeg kan faktisk ikke skjønne hvorfor ikke alle bloggere har slik godkjenning da jeg ofte ser at disse insektene benytter andres kommentarfelt til utidigheter rettet mot de respektive lesere, medbloggere og sådan som bruker kommentere i det respektive kommentarfelt. Men det er nå så, opp til hver enkelt, vil man at insekter skal legge igjen dritten sin, slik at andre unngår nettopp dét kommentarfeltet, så får det være så.

Tilbake til dette angående de spørsmål angående 123blogg.no, og dette svaret som plutselig dukket opp i bloggen min uten min godkjenning. Bloggansvarlig har i dag skrevet i kommentarfeltet mitt at «reklamene på blogg.no er styrt av google og ikke noe vi (blogg.no) oppdaterer manuelt. De er også unike pr sidevisning/bruker og ikke alle ser de samme reklamene. Vi (blogg.no) ser inn i dette da vi ikke er enige at disse skal få reklamere på våre sider i henhold til våre retningslinjer».

Videre forteller bloggansvarlig support at det er ikke Egmont som drifter 123.blogg, men at hun har funnet «hva jeg kan se via lenken jeg fant så er det Prosport AS som eier domenenavnet 123blogg.no».

Så de av dere som ser reklame for 123blogg.no på denne plattformen, disse reklamene vil nok mest sannsynlig forsvinne, vi skal ikke over dit.

Igjen blir vi fortalt at det er Google som styrer showet, slik mange av oss bloggere ble forklart i går, da postet jeg DETTE innlegget. Så da sitter vi her på denne «synkende skute» med alle tekniske feil, rot og rør, og er fremdeles like uvitende om når ting vil rette seg opp, og undre oss om vi noengang vil begynne motta pålitelig og riktig informasjon på denne plattformen, hahaha.. riktig fin kveld alle sammen!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#blogg #support #bloggansvarlig #bunnytrash #bunny

2 kommentarer
    1. Den reklamen som rullerer mellom innleggene styres av personlige Cookie, altså basert på nettsider du selv svisjer innom og bare klikket blindt “Godta” på når det informeres om at siden bruke Cookie 🙂 Fikk en del irriterte mail da den gang da sexleketøyreklamen florerte….Da svarte eg som sant var og jammen ble det tyst!

      Akkurat det me står i nå ble det vel i “sin tid” advart om den ga da me startet med å ha egen GA…? Mener å huske det, at det kunne bli problemer var me på en måte forberedt på, men ingen tenkte vel at det skulle bli sååå langdrygt. Eg har trua, det ordner seg nok 🙂

    2. Så bra, da vet vi mer om denne bloggen! Den er ikke noe å satse på i hvert fall! Bra du fikk greit svar her, for dette var jo noe som surret i hodet! Hva er dette lissom?

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg